Μπορεί o Τζόνι Ντεπ να κέρδισε την πολύκροτη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ, με το δικαστήριο να του επιδικάζει αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο το «σίριαλ» έχει και συνέχεια.

Η πρώην σύζυγος του σταρ του Χόλυγουντ ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να του πληρώσει την αποζημίωση και σκέφτεται να ασκήσει έφεση.

Οι δικηγόροι του Ντεπ, το πρωί της Τετάρτης (8/6) εμφανίστηκαν σε αρκετές εκπομπές στις ΗΠΑ και, μεταξύ άλλων, σχολίασαν το αποτέλεσμα του δικαστηρίου που αθώωσε τον πελάτη τους και απάντησαν στα σχόλια της Χερντ που έκανε λόγο για «άδικη δίκη».

Συγκεκριμένα, η Camille Vasquez και ο Benjamin Chew εμφανίστηκαν στο TODAY, Good Morning America και στο δίκτυο Law and Crime.

Ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενος από την έκβαση της υπόθεσης και μάλιστα τόνισαν ότι «δεν έχει χαμογελάσει έτσι εδώ και χρόνια».

Παράλληλα, κατέρριψαν τον ισχυρισμό της Χερντ ότι έχασε τη δίκη επειδή ο Ντεπ είναι πιο δημοφιλής από εκείνη.

Όσον αφορά την αποζημίωση των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων που καλείται να πληρώσει η ηθοποιός, σημείωσαν πως ο Ντεπ δεν ασχολείται με τα χρήματα και πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η αποκατάσταση της φήμης του.

«Τα χρήματα δεν αφορούσαν ποτέ τον κ. Ντεπ σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που τον ενδιέφερε μόνο ήταν η αποκατάσταση της φήμης του και θα μπορούσε ακόμα και να παραιτηθεί από την διεκδίκηση των εκατομμυρίων δολαρίων που διατάχθηκε να πληρώσει η πρώην σύζυγός του», υπογράμμισαν σχετικά.