Ο χρόνος δεν φαίνεται να τις επηρεάζει, αφού κάποιες φαίνονται πιο λαμπερές απ’ ό,τι πριν από 10 χρόνια. Οι παρακάτω διάσημες ηθοποιοί άνω των 50, μοιράζονται μαζί μας τα must καλλυντικά της καθημερινότητάς τους.

Nicole Kidman, 54 ετών


Το λέει παντού με την πρώτη ευκαιρία, ότι το αντηλιακό με υψηλό δείκτη ευρείας προστασίας είναι το must αντιγηραντικό καλλυντικό της καθημερινότητας για την πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Επίσης το βράδυ, χρησιμοποιεί μία κρέμα με ρετινόλη.

Sarah Jessica Parker, 57 ετών


Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της όπου φαίνεται ότι έχει αφήσει το φυσικό γκρίζο των μαλλιών της. «Αγκαλιάζω την ηλικία μου και την εμφάνισή μου» δήλωσε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε. Επίσης υποστηρίζει ότι δεν ακολουθεί κάποια πολυεπίπεδη ρουτίνα περιποίησης. Κάνει λίγα αλλά τα κάνει σωστά. Το καλλυντικό που δεν αποχωρίζεται εδώ και περίπου 10 χρόνια είναι μία ενυδατική oil free υποαλλεργική σύνθεση.

Jennifer Garner, 50 ετών


Άλλη μία φανατική οπαδός του αντηλιακού προσώπου. «Όταν εκτίθεσαι στον ήλιο πρέπει να απλώνεις ένα που έχει τον υψηλότερο δείκτη», λέει χαρακτηριστικά. Το βράδυ, χρησιμοποιεί ένα έλαιο με ρετινόλη, που αντιμετωπίζει τις κηλίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Naomi Watts, 53 ετών

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)


Ακολουθεί τη συμβουλή της διάσημης αισθητικού της, Joanna Vargas, και κάνει καθημερινά dry brushing, μία μέθοδο που λατρεύουν και οι Gwyneth Paltrow και Miranda Kerr. Το στεγνό βούρτσισμα της επιδερμίδας διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.

Cindy Crawford, 56 ετών


Αφού καθαρίσει σχολαστικά το πρόσωπο και τον λαιμό της, απλώνει ταμποναριστά ένα αντιοξειδωτικό σέρουμ. Στη συνέχεια, περνάει στην κρέμα ματιών και το ολιγόλεπτο μασάζ στην περιοχή με ice globes ή αλλιώς face globes. Το τελευταίο βήμα του πρωϊνού skincare της είναι η ενυδατική κρέμα.