Δεν είναι μόνο η δεξιοτεχνία της κομμώτριας ή του κομμωτή σου. Ένας από τους κυριότερους λόγους που το «μαλλί κομμωτηρίου» είναι πιο ανθεκτικό από τα χτενίσματα που δοκιμάζεις μόνη σου στο σπίτι, είναι η αγεφύρωτη διαφορά στην ισχύ που έχει ένα συμβατικό με ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών.

Το ίδιο «μυστικό» κρύβεται και πίσω από το γεγονός ότι τα ατίθασα μαλλιά σου δεν φριζάρουν ποτέ όταν σου τα στεγνώνουν στο κομμωτήριο, αλλά και για το ότι είναι έτοιμα σε λιγότερη ώρα. Και πλέον, μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και στο σπίτι, αφού στο SHOPFLIX.gr, όπου σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα βρεις εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%, θα εντοπίσεις σε προσφορά και το πιστολάκι μαλλιών Parlux Super Turbo High Power 2400W.

Αν σου φαίνεται γνώριμο, είναι επειδή η Parlux είναι μια μάρκα που χρησιμοποιούν αρκετοί επαγγελματίες κομμωτές – με άλλα λόγια, μπορεί να είναι το ίδιο που έχει και η κομμώτριά σου. Και αυτό λέει ήδη πολλά.

Θα εκτιμήσεις τα χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, τη μεγάλη διάρκεια ζωής του που οφείλεται στον καλά δοκιμασμένο κινητήρα Ciaramella K-LAMINATION®, αλλά και τον κομψό και εργονομικό του σχεδιασμό και το μικρό του βάρος που το καθιστά άνετο στη χρήση. Στην πρώτη σας γνωριμία, συστήνουμε να ξεκινήσεις από μια χαμηλότερη θερμοκρασία, μέχρι να συνηθίσεις την ισχύ του. Σύντομα δεν θα το αλλάζεις με κανένα άλλο.

Σου αρέσει να έχεις επιλογές; Τότε θα χαρείς να μάθεις ότι το SHOPFLIX.gr ξεκινά νέα στρατηγική συνεργασία με το Viva Wallet, προσφέροντάς σου ακόμη περισσότερους γρήγορους, εύκολους και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής με πλήρη προστασία των προσωπικών σου δεδομένων. Συγκεκριμένα, πέραν της αντικαταβολής και της πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μπορείς να πληρώσεις το νέο σου πιστολάκι με Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet.

Αγόρασέ το.