Η ξεκούραστη και λαμπερή όψη ξεκινά από τα περιποιημένα μάτια. Μπορούμε να διώξουμε τις ατέλειες μας και να κάνουμε το βλέμμα μας πιο νεανικό και ξεκούραστο, ακολουθώντας τις παρακάτω υποδείξεις αλλά και τα make up τρικ που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Ξεκούραστη όψη; Ξεκούραστα μάτια

Για να μειώσουμε το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, μπορούμε να κάνουμε τις ακόλουθες σύντομες κινήσεις με τα δάχτυλά μας:

– Για να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος, κάνουμε απαλά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλά μας γύρω από την περιοχή των φρυδιών.

 Σχηματίζουμε ένα V (το σήμα της νίκης) με τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο. Ο δείκτης πρέπει να πιέζει ελαφρώς την εξωτερική γωνία των ματιού και το μεσαίο δάχτυλο την εσωτερική. Ετσι διευκολύνουμε την απομάκρυνση των τοξινών και των υγρών που βρίσκονται στην περιοχή των ματιών, και ευθύνονται για το πρήξιμο και τις «σακούλες».

Μακιγιάζ για να δείχνετε ξεκούραστη

Μερικά από τα καλύτερα make up τρικ για να δείχνετε πιο ξεκούραστη, ακόμα και τις ημέρες που δεν έχετε προλάβει να ξεκουραστείτε, θα τα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί.