Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα, μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, την 21 ετών παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού, κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το “BHMAGAZINO”, έχοντας επιλέξει τα ωραιότερα σύνολα της Ανοιξης.

Η διεθνής Ευαγγελία μιλάει για τη σκληρή ζωή μιας αθλήτριας, τις ατέλειωτες προπονήσεις, την προετοιμασία με αφορμή τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στο “BHMAGAZINO” μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γάλλου Πρέσβη στην Αθήνα Πατρίκ Μεζονάβ και να ξεναγηθείτε στα σαλόνια του εμβληματικότερου νεοκλασικού της Αθήνας.

Μια συνέντευξη του ποιητή Βαγγέλη Χρόνη για την περιπλάνησή του στον κόσμο των λέξεων για το δώρο της αρχαιότητας, την ακλόνητη πίστη του στις απλές στιγμές της ζωής, κ.ά.

Θέματα για τα εικαστικά, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τη μουσική, ονειρικά ταξίδια, μια ειδική φωτογράφιση με νηστίσιμα όπως μόνο ένας διάσημος chef μπορεί να δημιουργήσει, ειδικά για “ΤΟ BHMAGAZINO”