Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Κάρολο Γ’. Ο Βρετανός μονάρχης βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιότητας καθώς πλησιάζει η τελετή της στέψης του (6 Μαΐου).

Διαβάστε το εντυπωσιακό θορυβώδες life story του πρωτότοκου γιου της Ελισάβετ ο οποίος την διαδέχθηκε στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από 70 ολόκληρα χρόνια. Η πορεία προς τον θρόνο, η προσωπική ζωή, οι περιπέτειες, τα σκάνδαλα, η δύσκολη σχέση με τη μητέρα του.

Το μεγάλο στοίχημα μετά την άνοδο στον θρόνο σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για την πληγωμένη από το Brexit Μεγάλη Βρετανία με τους πρωθυπουργούς να αλλάζουν σε σύντομα χρονικά διαστήματα και πολλά άλλα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το ”BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης αποκλειστικά θέματα που έχουν να κάνουν με εικαστικά, μουσική, βιβλία, έρευνες γύρω από την αρχαιοκαπηλία, σημαντικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων που ασχολούνται με την τεχνολογία, ταξίδια σε κάστρα των παραμυθιών κ.ά.

Κρατήστε και αυτή την εβδομάδα το μαγικό, υπέροχο “BHMAGAZINO” στα χέρια σας. Γιατί κανένα περιοδικό δεν είναι σαν αυτό!