Υλικά

1 πιπεριά χαλαπένιο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

3 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ

1/4 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι

1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι

Πιπέρι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 αγγούρια

4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Σουσάμι

Εκτέλεση

Κόψτε την πιπεριά και το σκόρδο σε ένα μπολ. Προσθέστε το μοσχολέμονο, τα πιπέρια, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν. Κόψτε τα αγγούρια σε λεπτές, στρογγυλές φέτες ή φλούδες.

Προσθέστε τα στο μίγμα και ανακατέψτε. Ψιλοκόψτε και τον κόλιανδρο και προσθέστε τον στα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε και πάλι. Πασπαλίστε με το σουσάμι. Μπορείτε να σερβίρετε αμέσως ή να αφήσετε τη σαλάτα μερικές ώρες στο ψυγείο για να μαριναριστεί.