Η επίπεδη κοιλιά και οι σμιλευμενοι κοιλιακοί είναι ο νο. 1 fitness στόχους όλων για το καλοκαίρι. Η γυμναστική είναι πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, αφού μας βοηθάει να κάψουμε θερμίδες και να ενεργοποιήσουμε τους μυς της περιοχής.

Το πιο συνηθισμένο λάθος, το οποίο όχι μόνο δεν σας βοηθά να φτάσετε το στόχο σας, αλλά αυξάνει επίσης τον κίνδυνο πιασίματος, είναι ότι στηρίζεστε υπερβολικά στα χέρια και τον αυχένα σας.

Τα χέρια σας πίσω από τον αυχένα δεν πρέπει να τραβούν το κεφάλι σας, αλλά απλώς να το στηρίζουν. Στόχος είναι να σφίγγετε τους κοιλιακούς σας για να σηκωθείτε, όχι να βοηθάτε το σώμα σας με τα χέρια σας, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Διαβάστε επίσης: Κάψτε θερμίδες μέσα στο νερό με αυτές τις ασκήσεις

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι όταν κάνουν κοιλιακούς, ξεχνούν να αναπνέουν ή αναπνέουν λάθος. Συγκεντρωνόμαστε λοιπόν στην αναπνοή μας και φροντίζουμε να εισπνέουμε όταν ανεβαίνουμε προς τα πάνω και να εκπνέουμε όταν κατεβαίνουμε.

Hot girl summer workout

Αυτή η προπόνηση περιλαμβάνει ασκήσεις που θα λεπτύνουν και θα τονώσουν τη μέση σας, θα δυναμώσουν τους κοιλιακούς σας μυς και θα κάνουν τη γράμμωση πιο ορατή.