Υλικά
1 φλιτζάνι νερό
1 ξυλάκι κανέλας
1 φέτα λεμόνι
½ κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
½ κ.σ. τζίντζερ, ξεφλουδισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου, ανάλογα με τη γεύση
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το τζίντζερ, το ξυλάκι κανέλας, τη φέτα λεμονιού και το νερό σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά.
Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε το χυμό λεμονιού και το μέλι.
Σουρώστε το μείγμα σε μια τσαγιέρα ή απευθείας σε ένα φλιτζάνι.
Σερβίρετε ζεστό με μια φέτα λεμόνι.