Το θέμα της ημερίδας είχε τίτλο: Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο CEO της εταιρείας Αντώνης Βεζύρογλου τονίζοντας την ανάγκη του προληπτικού ελέγχου και τη σημασία της υγιούς γυναίκας στην κοινωνία με τον “πολύτιμο” ρόλο που διαδραματίζει ως προσωπικότητα, και με τις ιδιότητες της μητέρας, συζύγου, επαγγελματία.

Τα στελέχη του Συλλόγου, αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ N. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στις γυναίκες που νοσούν.

Στην εκδήλωση μίλησαν η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Κυριακούλα Δερεκενάρη, η κυρία Κατερίνα Λέντη Ψυχολόγος, και η κεντρική συντονίστρια της εκδήλωσης κυρία Δέσποινα Πάρτσια, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων, Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχαν οι γυναίκες απ’ όλα για τμήματα της εταιρείας δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις πολλές ερωτήσεις που έθεσαν στο επιστημονικό προσωπικό.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλινικό έλεγχο στις συμμετέχουσες.

Την ημερίδα κάλυψαν ιατροί από το ΓΝΘ “Γ. Γενηματά – Αγ. Δημήτριος”. Οι κ.κ Ιωσήφ Χατζής M.D. PhD, Αναστάσιος Κατσουράκης M.D, M.Sc., PhD και η Dr. MED Μαρία Καραβαλάκη.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο κύριος Αντώνης Βεζύρογλου δήλωσε: “H εταιρεία μας, θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, με στόχο να συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα ζωής τους”.

Η ημερίδα έκλεισε με ξενάγηση του κλιμακίου των επισκεπτών στους αγρούς αλλά και στους χώρους τυποποίησης