Αυτή η άνοιξη μας έφερε πολλά όμορφα nail trends -τα butter yellow nails της Selena Gomez και το ice cream γαλλικό είναι μερικά από αυτά-, αλλά οι τάσεις και η έμπνευση για αυτήν τη σεζόν δε σταματούν εδώ.

Η Britney Spears μοιράστηκε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το νέο της μανικιούρ: τα lip gloss nails. Τα τετράγωνου σχήματος νύχια της ήταν βαμμένα με ένα εξαιρετικά λαμπερό, ανοιχτό ροδακινί χρώμα, ενώ πάνω τους είχαν λεπτομέρειες από glitter.

Οι nail artists, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποκάλυψαν όλες τις πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζετε για το lip gloss manicure, που αποτελεί την τελευταία hot τάση για το καλοκαίρι και θα κάνει τις εμφανίσεις σας κομψές και… απαστράπτουσες.

Τι είναι τα lip gloss nails

Τα lip gloss nails πήραν το όνομά τους χάρη στη σούπερ λαμπερή υφή τους, που θυμίζει ζουμερά, glossy χείλη, βαμμένα με lip gloss. «Το lip gloss mani είναι ένα κομψό και «καθαρό» μανικιούρ με μια νύξη ροζ» αναφέρει η celebrity nail artist Queenie Nguyen, η οποία έχει συνεργαστεί με τις Jessica Alba, Alessandra Ambrosio, Elizabeth Banks και πολλές άλλες διασημότητες.

«Έχει ένα jelly φινίρισμα και μιμείται την κρυστάλλινη όψη των χειλιών όταν φοράτε ένα lip gloss με χρώμα», προσθέτει η ίδια. Το συγκεκριμένο μανικιούρ δίνει έμφαση στα φυσικά σας νύχια και συνήθως επιτυγχάνεται με ένα παστέλ ροζ βερνίκι νυχιών, ενώ μερικές φορές γίνεται και με άλλους ουδέτερους και ανοιχτούς τόνους.

Lip gloss nails… από τα χεράκια σας

Αν αποφασίσατε να δοκιμάσετε αυτό το mani στο σπίτι, ο τρόπος για να το επιτύχετε είναι πανεύκολος. Η Queenie Nguyen προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα γυαλιστερό βερνίκι σε παστέλ ροζ χρώμα για να πετύχετε αυτό το ρομαντικό και κομψό αποτέλεσμα των lip gloss nails. «Μια τέλεια ανοιχτή ροζ απόχρωση που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα lip gloss nails μόνες σας. Προσδίδει στα νύχια ένα διακριτικό και φυσικό χρώμα, ενώ παράλληλα φαίνεται να έχουν μια υγιή όψη.» εξηγεί η ίδια.