Αφού ανέλαβε την παραγωγή της σειράς του Netflix για τον Diddy με τίτλο «Sean Combs: The Reckoning», ο 50 Cent μπαίνει μπροστά από την κάμερα για το δικό του ντοκιμαντέρ.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων θα ανατρέξει πίσω στα χρόνια που ήταν ένας ονειροπόλος από τους δρόμους του Queens, φτάνοντας μέχρι το σήμερα, που είναι ένας γίγαντας της μουσικής βιομηχανίας, με επιτυχίες όπως τα «In da Club» και «Candy Shop».

Ο 50 Cent είναι επίσης ηθοποιός, κάνοντας το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Get Rich or Die Tryin’» (2005), η οποία βασίζεται στη ζωή του και πήρε το όνομά της από το άλμπουμ του του 2003.

View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Ανέλαβε τον ρόλο του Μάρκους Γκριερ, ενός εμπόρου ναρκωτικών που επιδιώκει να κάνει καριέρα στο ραπ. Εμφανίστηκε επίσης στη σειρά «Power», της οποίας ήταν εκτελεστικός παραγωγός, και θα συμμετάσχει στην επερχόμενη ταινία «Street Fighter».

«Μέσα από μια ειλικρινή και αποκαλυπτική ματιά, η σειρά παρουσιάζει μια προσωπικότητα που κατάφερε να μετατρέψει τις συγκρούσεις και τις αντιξοότητες σε διαχρονική πολιτιστική επίδραση», σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς.

Οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά

Το ντοκιμαντέρ θα σκηνοθετήσει ο Μάντον Λόβετ και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός ο 50 Cent για την G-Unit Film & Television, ο Έλι Χόλζμαν και ο Άαρον Σάιντμαν για την IPC, ο Λόβετ και ο Πάτρικ Άλτεμα, ο οποίος θα είναι επίσης showrunner.

Το έργο, του οποίου ο τίτλος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, προστίθεται στο πλούσιο πρόγραμμα ντοκιμαντέρ του Hulu, το οποίο περιλαμβάνει τα «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story», «Friends Like These: The Murder of Skylar Neese», «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band», «Devil in the Family: The Fall of Ruby Franke», «Death in Apartment 603: What Happened to Ellen Greenberg;» και «Perfect Wife: The Mysterious Disappearance of Sherri Papini».

*Με πληροφορίες από: Variety

πηγή in.gr