Υλικά

1  μπαγκέτα, κομμένη σε λεπτές φέτες

Ελαιόλαδο

Θαλασσινό αλάτι

350 γρ. κατίκι ή κατσικίσιο τυρί

⅔ φλ. φιστίκια, χωρίς κέλυφος και ψιλοκομμένα

Βαλσάμικο ξύδι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τις φέτες της μπαγκέτας σε ένα ταψί, περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίστε με θαλασσινό αλάτι και ψήστε στους 200ºC μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8-10 λεπτά.

Έπειτα, αφήστε τις στην άκρη να κρυώσουν.

Ανακατέψτε το κατίκι με τα φιστίκια. Αλείψτε τα καναπεδάκια με το κατίκι και περιχύστε με λίγο βαλσάμικο πριν σερβίρετε.