Τα πόδια είναι από τα πιο θηλυκά σημεία του σώματός μας, αλλά και από τα πιο ταλαιπωρημένα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να… σταθούμε στα πόδια μας; Αυτήν τη φορά προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους. Ας α...
Το φαρμακείο της φύσης μάς παρέχει αρκετές λύσεις για να ξεπεράσουμε τα ενοχλητικά συμπτώματα της δυσπεψίας, της καούρας, του φουσκώματος και της ναυτίας.
Για τους χορτοφάγους, γι' αυτούς που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, αλλά και γι' αυτούς που δεν τους αρέσει το γάλα υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Οι ειδικοί αναγνωρίζουν τις ποικίλες και σπάνιες ευεργετικές ιδιότητες του μύρτιλου ή αλλιώς blueberry στον ανθρώπινο οργανισμό, χάρη στις οποίες πλέον καλλιεργείται συστηματικά σε πολλές χώρες.
Αν και είναι πρακτικά αδύνατο να ξεφορτωθούμε όλα τα πιθανά αλλεργιογόνα που μας περιτριγυρίζουν, αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε.
Αν ονειρεύεστε ένα κομμάτι τσιζκέικ ή ένα κομμάτι τιραμισού, αλλά φοβάστε τις θερμίδες τους και το χρόνο που θα περάσετε στην κουζίνα προκειμένου να τα φτιάξετε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη light ...
Τα σύκα μπορεί να έχουν καταγωγή από τον αραβικό κόσμο, ωστόσο τα βρίσκουμε πολύ εύκολα στις μεσογειακές χώρες, όπου υπάρχουν πολλές ποικιλίες.
Η ισορροπημένη διατροφή έχει ως έμβλημά της τον κανόνα των πέντε γευμάτων.
Βάλτε στο σπίτι, στο γραφείο, στην καθημερινότητά σας αιθέρια έλαια που θα σας τονώσουν στη στιγμή.
Τα χόρτα ανέκαθεν αποτελούσαν συστατικό της διατροφής του ανθρώπου. Η διατροφική τους αξία είναι δεδομένη και η προσθήκη τους στη διατροφή μάς προσφέρει αμέτρητα οφέλη για την υγεία.
Πού βρίσκονται τα περισσότερα μικρόβια στο σπίτι σας; Πώς θα τα απομακρύνετε χωρίς τη χρήση χημικών; Ο σύντομος οδηγός μας είναι εδώ για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.