Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του ιαματικού νερού και δείτε τη διαφορά στο σώμα και την υγεία σας!
Κάντε ένα μικρό πείραμα: Βάλτε στην άκρη για μερικές ημέρες την ποσότητα φαγητού που θα πετούσατε στα σκουπίδια και δείτε μόνοι σας το μέγεθος της σπατάλης των τροφίμων που θα μπορούσαν να καλύψουν τι...
Αν διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας σας δυσαρεστούν και σας «παίρνει από κάτω», δοκιμάστε τις παρακάτω –απόλυτα φυσικές- στρατηγικές και προσθέστε νότες χαράς στη ζωή σας.
Δέκα συν ένας τρόποι για να κάνουμε το μπάνιο μας πιο «πράσινο», πιο οικολογικό και πιο φιλικό για το δέρμα και τα μαλλιά μας.
Οι ιδιότητές του να απελευθερώνει την αναπνοή και να ρίχνει τον πυρετό καθιστούν τον ευκάλυπτο απαραίτητο βότανο του χειμώνα, ιδανικό για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος.
Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν μικροπροβλήματα υγείας, όπως ένας πονοκέφαλος ή ένα ελαφρύ κάψιμο, χωρίς φάρμακα; Ναι, με τα γιατροσόφια της... γιαγιάς!
Στραφείτε στη δύναμη της φύσης και στις αρχές των εναλλακτικών θεραπειών και υψώστε το ανάστημά σας.
Συνδυάζει μια μοναδική απόλαυση, το φαγητό, με το αξεπέραστο αίσθημα του να βοηθάς εκείνους που το έχουν ανάγκη. Το «Food4Good» είναι το νέο «κίνημα», που κάνει την εμφάνισή του στην πόλη χάρη σε 7 γυ...
Όλοι έχουμε στα ράφια της βιβλιοθήκης ή σε κλεισμένες κούτες ξεχασμένα βιβλία, που μαζεύουν σκόνη. Αφού σε εμάς δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν, μήπως είναι ώρα να τους χαρίσουμε μια δεύτερη, τρίτη,...
Σαμπουάν, αφρόλουτρα και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών με φυσικά υλικά φτιαγμένα από τα χεράκια μας!
Μια φιλανθρωπική ποδηλατοπορεία για εκείνους που το έχουν ανάγκη. Μια μεγάλη παρέα, που λατρεύει το ποδήλατο, ταξιδεύει και προσφέρει. Έτσι απλά, μια αγαπημένη συνήθεια μετατρέπεται σε μοναδική δράση.