Ενα σπάνιο δώρο της Ανατολής και ένα από τα πιο μελετημένα φυτά στον κόσμο. Το τζίντζερ μπορεί να είναι η ρίζα που έγινε μόδα, αλλά εκτός από την πιπεράτη γεύση της είναι και «αποθηκευτικός χώρος» εξα...
Κι όμως, άλλαξε τα πάντα στη διατροφή και την άσκηση αφού έκλεισε τα 50!
Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες συνταγές ομορφιάς για να δώσουμε παράταση στο χρυσαφένιο μαύρισμά μας με φυσικό τρόπο.
Μια ελληνική λιχουδιά που θεωρείται υπερτροφή χάρη στα ιδιαίτερα θρεπτικά της συστατικά είναι το ελληνικό χαβιάρι που όλοι γνωρίζουμε: το αβγοτάραχο.
Ανακαλύψτε ξανά τον πλούτο της γης και τους ξεχασμένους καρπούς της με την εξαιρετική θρεπτική αξία: κόκκινη φακή, αμάρανθος, σίκαλη και κριθάρι.
Η Christina Aguilera κάνει τη δίαιτα των… χρωμάτων, η Reese Witherspoon το ρίχνει στα θαλάσσια σπορ και η Catherine Zeta-Jones λούζεται με μπίρα. Αυτά και άλλα καλοκαιρινά μυστικά των σταρ.
Αν σκοπεύουμε να κάνουμε διάφορες ανακατατάξεις στις ντουλάπες μας για τη νέα σεζόν, καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά πράγματα που θα διατηρήσουν την γκαρνταρόμπα μας σε άψογη κατάσταση.
Τι θα λέγαμε αν μαθαίναμε ότι έστω και λίγες συνεδρίες οστεοπαθητικής θα μπορούσαν να είναι αρκετές για να μας ανακουφίσουν από πόνους στη μέση, στην πλάτη, στον αυχένα, από τους πονοκεφάλους που μας ...
O κρόκος, ή αλλιώς σαφράν, αποτελεί συστατικό της γκουρμέ κουζίνας και περιέχει πολύτιμα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία. 
Τι πρέπει να ξέρουμε και να προσέξουμε για την αρωματοθεραπεία, τη δημοφιλή ολιστική μέθοδο θεραπείας με ιστορία χιλιάδων χρόνων.
Ολα υπάρχουν μέσα μας. Το θέμα όμως είναι πώς μπορούν να βγουν. Το θεατρικό παιχνίδι υπόσχεται θαύματα και μπορεί και τα κάνει.