Το παρεξηγημένο χαρούπι ή «σοκολάτα της Κατοχής», πέρα από τη γλυκιά του γεύση, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Ας το ανακαλύψουμε!
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τις λαϊκές αγορές με τα καροτσάκια και τη φασαρία. Ελάτε μια βόλτα στη Νέα Ερυθραία και γνωρίστε την εξέλιξή τους.
Πρώτη φορά άκουσα γι’ αυτούς στο «TedMed Athens» το 2013.Από τότε έχει περάσει καιρός, αλλά ευτυχώς η δράση τους συνεχίζεται ακάθεκτη, ακόμα και όταν το κύμα δεν είναι ιδανικό!
«Freeday». Ένα όνομα που ενώνει τις λέξεις «freedom» (ελευθερία) και «Friday» (Παρασκευή). Μια ιδέα που ξεκίνησε δειλά από μία χούφτα φίλους, που απολάμβαναν τη βραδινή βόλτα στην Αθήνα, και κατέληξε ...
Οι πολυάριθμες ευεργετικές δράσεις της γιόγκα είναι και ο λόγος που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών, οι οποίοι μελετούν τους γιόγκι και αναζητούν τεκμηριωμένες αποδείξεις για τα οφέλη ...
Αν ανήκετε στις γυναίκες που υποφέρουν πριν από την έλευση της περιόδου, τότε οι εναλλακτικές λύσεις ανακούφισης που σας προτείνουμε θα σας φανούν χρήσιμες.
Ροφήματα από ορισμένα βότανα υπόσχονται να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να ρίξουμε τη χοληστερίνη και να ενισχύσουμε την υγεία της καρδιάς μας.
Καθημερινά τα προσπερνάμε, γιατί η βιασύνη δεν μας αφήνει να απολαύσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ευτυχώς, υπάρχουν οι «φύλακες» των μνημείων, του τοπίου, των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου, πο...
Τα δαιμόνια κουνούπια μάς βλέπουν, μας μυρίζουν και μας νιώθουν, όπως υποστηρίζουν νεότερες έρευνες. Ήρθε, λοιπόν, ο καιρός να προφυλαχθούμε με φυσικούς τρόπους, για να γλιτώσουμε μια και καλή!
Οι πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον ξεπερνούν τα όρια της πρωτεύουσας και μια τέτοια πρωτοβουλία είναι το «Πράσινο Σχολείο», που γεννήθηκε στα Χανιά, εστιάζει στους αυριανούς πο...
Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε τον πονοκέφαλο, να απαλλαγούμε από τον βήχα και να καταπολεμήσουμε την αϋπνία. Και βρίσκονται στο φαρμακείο του σπιτιού μας!