Οι πολυάριθμες ευεργετικές δράσεις της γιόγκα είναι και ο λόγος που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών, οι οποίοι μελετούν τους γιόγκι και αναζητούν τεκμηριωμένες αποδείξεις για τα οφέλη ...
Αν ανήκετε στις γυναίκες που υποφέρουν πριν από την έλευση της περιόδου, τότε οι εναλλακτικές λύσεις ανακούφισης που σας προτείνουμε θα σας φανούν χρήσιμες.
Ροφήματα από ορισμένα βότανα υπόσχονται να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να ρίξουμε τη χοληστερίνη και να ενισχύσουμε την υγεία της καρδιάς μας.
Καθημερινά τα προσπερνάμε, γιατί η βιασύνη δεν μας αφήνει να απολαύσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ευτυχώς, υπάρχουν οι «φύλακες» των μνημείων, του τοπίου, των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου, πο...
Τα δαιμόνια κουνούπια μάς βλέπουν, μας μυρίζουν και μας νιώθουν, όπως υποστηρίζουν νεότερες έρευνες. Ήρθε, λοιπόν, ο καιρός να προφυλαχθούμε με φυσικούς τρόπους, για να γλιτώσουμε μια και καλή!
Οι πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον ξεπερνούν τα όρια της πρωτεύουσας και μια τέτοια πρωτοβουλία είναι το «Πράσινο Σχολείο», που γεννήθηκε στα Χανιά, εστιάζει στους αυριανούς πο...
Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε τον πονοκέφαλο, να απαλλαγούμε από τον βήχα και να καταπολεμήσουμε την αϋπνία. Και βρίσκονται στο φαρμακείο του σπιτιού μας!
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του ιαματικού νερού και δείτε τη διαφορά στο σώμα και την υγεία σας!
Κάντε ένα μικρό πείραμα: Βάλτε στην άκρη για μερικές ημέρες την ποσότητα φαγητού που θα πετούσατε στα σκουπίδια και δείτε μόνοι σας το μέγεθος της σπατάλης των τροφίμων που θα μπορούσαν να καλύψουν τι...
Αν διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας σας δυσαρεστούν και σας «παίρνει από κάτω», δοκιμάστε τις παρακάτω –απόλυτα φυσικές- στρατηγικές και προσθέστε νότες χαράς στη ζωή σας.
Δέκα συν ένας τρόποι για να κάνουμε το μπάνιο μας πιο «πράσινο», πιο οικολογικό και πιο φιλικό για το δέρμα και τα μαλλιά μας.