/

Εναλλακτικά θέματα

Τη χρησιμοποιούμε για να νοστιμίζουμε τις χωριάτικες σαλάτες, αλλά και σε πολλές συνταγές, όμως λίγοι γνωρίζουμε ότι η ταπεινή ρίγανη προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας.
Δέκα λεπτά διαλογισμού αρκούν για να διώξουν την ένταση και να μας απαλλάξουν από το άγχος. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν!
Τα μικρά μαύρα αρωματικά σποράκια που πολλοί γνωρίζουν ως μαυροκούκκι ή μαυροσούσαμο (αν και δεν πρόκειται για σουσάμι) εκτός από γεύση χαρίζουν και υγεία και έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των ερευνητώ...
Βοηθήστε τον οργανισμό σας να ρίξει τον πυρετό με λύσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση.
«Έμαθα ότι το να γερνάς σημαίνει να ζεις. Νιώθω ευγνώμων που μεγαλώνω, γιατί δεν έχουν όλοι αυτό το προνόμιο». Ο ξανθός Άγγελος του Τσάρλι μοιράζεται μαζί μας μια ολιστική προσέγγιση για τον τρόπο με ...
Πριν ανοίξουμε το επόμενο κουτί αντιβίωσης, μήπως είναι προτιμότερο να στραφούμε αρχικά στο φαρμακείο της φύσης;
Δεν είναι μόνο τα πολυκαταστήματα. Υπάρχει και άλλος τρόπος να κάνετε τις αγορές σας!
Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ούτε καν το δικαίωμα στο διάβασμα. Όταν η φωνή του ενός γίνεται τα μάτια του άλλου!
Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τις ομάδες πόλεων με φασαριόζικες ενέργειες και δραστικές παρεμβάσεις στο αστικό -κυρίως- περιβάλλον. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι πάντα έτσι.
Στις 25 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού και με την αφορμή αυτή σας παρουσιάζουμε την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία-Ίαση–Στήριξη.
Τι σχέση έχει το δάσος με την μπανιέρα και τα δέντρα με τις ορμόνες μας; Το forest bathing είναι μια νέα τάση που αξίζει όλοι να υιοθετήσουμε.