Υλικά

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
  • 1/2 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • 3 κουταλιές κουκουνάρια
  • 2 κουταλιές καρύδια (τριμμένα)
  • 3 κουταλιές σταφίδες
  • 2 φλιτζανάκια ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές ξίδι ΤΟΠ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄

Βαθμός ευκολίας: Εύκολο

Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Εστραγκόν

*Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια.

*Το ζεματάμε για λίγο σε καυτό νερό. Μόλις μαλακώσει, το σουρώνουμε καλά και το σερβίρουμε σε πιατέλα.

*Το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

*Το περιχύνουμε με το γιαούρτι.

Μερίδες
6 μερίδες

Δείτε επίσης: