Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι
- 2 μεγάλα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- 1/2 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- 3 κουταλιές κουκουνάρια
- 2 κουταλιές καρύδια (τριμμένα)
- 3 κουταλιές σταφίδες
- 2 φλιτζανάκια ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουταλιές ξίδι ΤΟΠ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Βαθμός ευκολίας: Εύκολο
Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Εστραγκόν
*Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια.
*Το ζεματάμε για λίγο σε καυτό νερό. Μόλις μαλακώσει, το σουρώνουμε καλά και το σερβίρουμε σε πιατέλα.
*Το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
*Το περιχύνουμε με το γιαούρτι.
Μερίδες
6 μερίδες