Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος : 35 λεπτά
Για 4 άτομα

ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια Κοφτό Misko Ολικής Άλεσης
120 γραμμάρια σάλτσα τομάτας MISKO με βασιλικό, θυμάρι και κόκκινο κρασί
4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
80 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό και στην συνέχεια το σουρώνετε.

2. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα ψήνετε με πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή για 10 λεπτά στο grill του φούρνου σας.

3. Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε τα ψημένα κομμάτια κοτόπουλου και την σάλτσα τομάτας MISKO και τα ζυμαρικά.

4. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας από πάνω την τριμμένη φέτα.

Ακολουθήστε το στο Google News