Κριός

Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για εσάς . Το πλανητικό σκηνικό θα σας οδηγήσει σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια, όσον αφορά την τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό μέχρι την Τετάρτη, θα σας χαρίσει σωστή κρίση. Ωστόσο, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αποφύγετε συζητήσεις με τους ανωτέρους σας, αν δεν είστε βέβαιοι τόσο για τις κινήσεις σας. Ο Άρης φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ επαγγελματικά, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχετε πολλές και θα είναι εξίσου αξιόλογες.

Ταύρος

Η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς σας κάνει υπερβολικά ισχυρογνώμονες και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τελικά τι είναι αυτό που σας φταίει. Ωστόσο η θέση τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στον Υδροχόο, υπόσχονται να σας χαρίσουν πολλές και ενδιαφέροντες στιγμές με φίλους. .Ο Άρης αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, ενώ στην εργασία θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις, που σας πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά. Προσπαθήστε μόνο να ελέγξετε την καταναλωτική σας μανία αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι πιθανό να έχετε προβλήματα στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή από τον Υδροχόο να σας προσφέρει λάμψη και γοητεία, δεν υπάρχουν ιδανικότερες μέρες από αυτές για ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή ακόμη και για να αυξήσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα, να ασχοληθείτε με την σωματική σας ευεξία και να μπείτε σε περιπετειώδεις και ευχάριστες καταστάσεις. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, γι’ αυτό υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσετε για την ευόδωση των στόχων σας, επαγγελματικών και προσωπικών. Στην εργασία, το πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή. Να είστε μετρημένοι σε όσα λέτε και όσα κάνετε

Καρκίνος

Το μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα είναι επικεντρωμένο στην αύξηση των εσόδων σας και γενικότερα στα οικονομικά σας, αλλά δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε μία αύξηση. Γι’ αυτό μην ανοίγεστε και αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα θέλω σας, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις των γύρω σας. Στα προσωπικά σας, η ψυχρότητα σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην διεκδικήσετε συναισθήματα από αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μπορεί να ακολουθήσει η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τελικά, η αδιαλλαξία. Γενικά , μείνετε ήρεμοι και λογικοί. Τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πολύ κόσμο.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για άσκηση της εξουσίας και για κυριαρχία βγαίνει στην επιφάνεια, με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τη Δευτέρα και μετά. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί με τον Κρόνο, θα πρέπει να προσέχετε πολύ, ώστε να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Δείξτε υπομονή στα προσωπικά σας, και αποφύγετε τις ανούσιες κόντρες. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις, καλό θα είναι να τις ρυθμίσετε με σοβαρότητα και μην τις αμελήσεις ακόμη μία φορά

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζώδιό σας, ακόμη και αν η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα σας επιτρέψει ευχέρεια κινήσεων, κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Αν έχετε στο μυαλό σας νέα σχέδια και ιδέες που θέλετε να προωθήσετε, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε, γιατί δε θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φροντίστε την υγεία σας και συναντηθείτε με φίλους που θα σας χαρίσουν στιγμές χαράς. Η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνουν για λίγο ακόμη, λάμψη και έντονη κοινωνική ζωή.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη, με τις επιρροές που δέχεστε από τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, από τη Δευτέρα και μετά. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Στον επαγγελματικό σου τομέα, ψάχνετε για λύσεις, αλλά αυτές αργούν. Μην βιάζεστε και δείξτε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε πάσης φύσεως ανοίγματα, για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχετε την ευκαιρία με επενδύσεις να αυξήσετε τα έσοδά σας

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό θα έλθετε αντιμέτωποι με τις αλήθειες της προσωπικής σας ζωής. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποια μελαγχολία, αλλά θα βγείτε πιο δυνατοί και ώριμοι. Προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα χρειαστούν άμεσα λύσεις, στα προσωπικά σας θέματα. Αντίθετα, στα επαγγελματικά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα δώσουν στους στόχους σας και στις επιθυμίες σας τη δυνατότητα της υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σας επιβαρύνουν, μην πτοηθείτε όμως, γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό μην κάνετε κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο.

Τοξότης

Ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο σας ευνοεί, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σας σχεδίων, χωρίς να υπάρχει ο φόβος και η ανασφάλεια της αποτυχίας. Έτσι λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα, εύνοια και τύχη σας χαρίζουν ευτυχία, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσατε τόσον καιρό φαίνονται πως βρίσκουν το δρόμο τους. Τα αισθηματικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα μέσα της εβδομάδας, με τις επιρροές που δέχεστε από την αρνητική όψη του Άρη με τον Κρόνο, αλλά θα είναι πρόσκαιρα.

Αιγόκερως

Μια καλή και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσάς τώρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σας χαρίσει τύχη και καταξίωση και θα δείτε κάποιες από τις επιδιώξεις σας να πραγματοποιούνται. Άτομα ισχυρά σας στηρίζουν και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα, ανέλπιστη για την εποχή μας. Στα αισθηματικά, οι μέρες είναι καλές, γιατί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σας απελευθερώσει από διλήμματα και αμφιβολίες και θα σας ανανεώσει ολοκληρωτικά. Είναι καιρός να βάλετε πια στην άκρη τα δυσάρεστα και να αφιερωθείτε στον σύντροφό σας, ψυχή τε και σώματι.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν την εβδομάδα αυτή να προσέξετε πολύ τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσετε μεγάλη σημασία, γιατί με τη νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς, αλλά και την αρνητική όψη που πραγματοποιείται με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Τετάρτη, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας και βρείτε λύσεις σε αυτό το προσωρινό αδιέξοδο. Ο Άρης αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις. Στα οικονομικά σας δείξτε προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε τα χρήματα σας.

Ιχθείς

Ένα διάστημα που θα σας δημιουργήσει έντονες τάσεις για αλλαγή, σε καταστάσεις που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς. Ωστόσο, η νέα θέση του Άρη στο ζώδιό σας από τη Δευτέρα και μετά, καθώς και η αρνητική όψη που πραγματοποιεί με τον Κρόνο την Τετάρτη, καθιστά το διάστημα δύσκολο και ίσως σας φέρει σε επικίνδυνη απόσταση με τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σου, ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά, προσπαθήστε να μείνετε συνεπείς σε όλα όσα έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην κάνετε κινήσεις, που μπορούν να σας πιέσουν μελλοντικά.