Υλικά

1 πράσινη λόλα

½ iceberg

½ μαρούλι

100 γρ. γραβιέρα σε φλύδες

2 κ.γ. σουσάμι

3 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. μηλόξιδο

1 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Με το χέρι σας κόψτε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, τη γραβιέρα, τα αποξηραμένα σύκα και το σουσάμι και ανακατέψτε καλά. Περιχύστε με μέλι και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!

Ακολουθήστε το στο Google News