Σκορπιός

Κάνει σεξ με συναίσθημα και κυρίως με πάθος. Η εμπειρία με έναν Σκορπιό είναι αξέχαστη. Έχουν συνήθως φετίχ και τους αρέσει να μπαίνουν σε «ρόλους». Δεν κάνουν σεξ με λίγη διάρκεια, ούτε επιλέγουν να κάνουν βαρετές στάσεις. Τους αρέσει η ένταση, να μιλάνε εντελώς διαφορετικά από ότι μιλάνε στην καθημερινότητά τους και δεν έχουν καθόλου κομπλεξ. Οι άντρες Σκορπίοι έχουν φετίχ με τα πόδια συνήθως, ενώ οι γυναίκες τους αρέσει να ντύνονται και να παίζουν ρόλους όπως γραμματέας, νοσοκόμα κλπ.

Καρκίνος

Είναι τρυφερός, γλυκός και γοητευτικός. Ο Καρκίνος αλλάζει εντελώς εμφάνιση όταν είναι στο κρεβάτι. Γίνεται άλλος άνθρωπος και δεν τον αναγνωρίζεις. Του αρέσει το πάθος και το συναίσθημα αλλά έχει κι αυτός πολλά φετίχ τα οποία δε νιώθει άβολα να τα εκφράσει. Του αρέσει συνήθως να «υποτάσσεται» και σπάνια θα είναι πολύ «dominant». Αν πάλι έχει το «πάνω χέρι» θα είναι πολύ γλυκός (ναι κλασικός γλυκούλης Καρκίνος).  Ο άντρας θέλει να τον φιλάνε στον λαιμό ενώ η γυναίκα θέλει να ασχολούνται με το στήθος της.

Λέων

Είναι δυναμικός παντού και πάντα. Στο κρεβάτι όμως θέλει να είναι ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα εκείνος που παίρνει πρωτοβουλίες. Του αρέσει το γρήγορο σεξ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει πάθος. Ίσα ίσα το σεξ με τον Λέοντα είναι από τα πιο σύντομα και τα πιο έντονα που θα βιώσει κάποιος. Θέλει το άτομο που θα είναι μαζί του πάντα να υποτάσσεται, είτε πολύ, είτε λίγο. Δεν έχει ιδιαίτερα φετίχ αλλά του αρέσει να φωνάζει. Ο άντρας συνήθως ερεθίζεται στο στέρνο και η γυναίκα στον λαιμό.

Ταύρος

«Ταύρος στο κρεβάτι» που λένε. Οι αντοχές του δεν σταματάνε σχεδόν ποτέ εκτός αν διψάσει. Έχει πολλή διάρκεια το σεξ με έναν Ταύρο αλλά πολλές εναλλαγές και διαφορετικές στάσεις. Ο Ταύρος έχει φετίχ συνήθως με τα μαλλιά και τα πόδια. Του αρέσει και να «υποτάσσεται» και να «υποτάσσει». Από τη φύση του απολαμβάνει πολύ το σεξ και θέλει πάντα να δίνει προτεραιότητα στο άτομό του.  Ο άντρας Ταύρος θέλει να έρχεται σε οργασμό το ταίρι του πρώτα, ενώ η γυναίκα θέλει να ικανοποιεί πρώτα τον σύντροφό της.