Υλικά

1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό εσάνς βανίλιας (σε σκόνη ή υγρή)
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κανέλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη λευκή
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι χυμό μήλου του εμπορίου
3 μήλα κομμένα σε κομματάκια

Εκτέλεση

1.Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι, την βανίλια και την κανέλα.
2.Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε τα δύο είδη ζάχαρης και το βούτυρο και χτυπήστε τα στο μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε έπειτα τα αυγά και συνεχίστε το χτύπημα. Στην συνέχεια ρίξτε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι και τον χυμό μήλου. Τελευταία ρίξτε τα κομματάκια μήλου και ανακατέψτε καλά.
3.Βουτυρώστε καλά ένα παραλληλόγραμμο σκεύος (διαστάσεις περίπου 24Χ36 εκ.) και αδειάστε το μείγμα σας. Με μία σπάτουλα απλώστε το μείγμα παντού και ομοιόμορφα.
4.Το ψήνετε για 40-45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Μόλις κρυώσει κόψτε το σε μικρά τετράγωνα.