Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, χωρίς να το γνωρίζετε…

Όπως γνωρίζουμε, συχνά στους άνδρες αρέσει να βλέπουν ταινίες… ενηλίκων. Καθώς όμως με τη σύγχρονη τεχνολογία υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο πορνό, αυτό μπορεί τελικά να αποτελεί πρόβλημα στη σεξουαλική απόδοση των ανδρών που το παρακάνουν.

Το πορνό επηρεάζει την ερωτική ζωή

Μία έρευνα από την Ιταλική Ένωση Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής έδειξε ότι οι άνδρες που έβλεπαν πολύ πορνό online ήταν πιο πιθανό να έχουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και χαμηλής λίμπιντο.

Επίσης, κάποιοι ειδικοί εκφράζουν ανησυχίες για το κατά πόσον οι άνδρες αυτοί θα μπορούν να νιώσουν έλξη για πραγματικές γυναίκες.

Η πολλή δουλειά βλάπτει το σεξ

Εύλογο είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η πολλή κούραση, η δουλειά και οι αυξημένες υποχρεώσεις και των δύο συντρόφων κάνουν κακό στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, όπως επίσης και τα εξωτερικά ερεθίσματα στο σπίτι, στα οποία δίνουμε πολλή σημασία και μας αποσπούν την προσοχή (τέτοια είναι για παράδειγμα αυτά που προέρχονται από την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή τα κινητά, τα οποία κατακλύζουν τον προσωπικό μας χρόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον αφιερώσουμε όπως και όσο θέλουμε στον σύντροφό μας).

Ακολουθήστε το στο Google News