Υλικά:

600γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα και στραγγισμένα
250γρ. κρέμα γάλακτος
3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3κ.σ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1.Λιώστε το βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμύδια, μέχρι να πάρουν χρώμα.
2.Έπειτα βάλτε τα μανιτάρια να μαραθούν και ψήστε τα σε σιγανή φωτιά για δέκα λεπτά.
3.Προσθέστε, τέλος, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράστε μέχρι να πήξει.

Δείτε επίσης: