Μένουμε σπίτι όλη την ημέρα. Οπότε μιλάμε. Μιλάμε πολύ, μιλάμε με όλους. Ανταλλάσσουμε μηνύματα με παλιούς συμμαθητές, ξαδέρφια που έχουμε να συναντήσουμε από την εφηβεία μας, ανθρώπους που μέχρι την έναρξη της καραντίνας γνωρίζαμε μόνο εξ όψεως. Και μέσα σε αυτούς, ενδέχεται να περιλαμβάνεται και κάποιος που μας έχει τραβήξει περισσότερο την προσοχή. Πώς θα καταλάβουμε, όμως, αν μας βλέπει ερωτικά ή αν απλώς ψάχνει τρόπο να περάσει τις ατέλειωτες ώρες της καραντίνας;

Μήπως στέλνετε πάντα εσείς;

Η συχνότητα με την οποία σας στέλνει πρώτος μηνύματα είναι σημαντική. Αν η πρωτοβουλία είναι πάντα δική σας – και ιδίως αν καθυστερεί να απαντήσει στα μηνύματά σας ή και τα αφήνει αναπάντητα – δεν αποκλείεται να σας απαντά από ευγένεια ή μόνο τις στιγμές που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας;

Είναι λογικό να μην είστε σίγουρη για τις προθέσεις του από τη στιγμή που ούτε έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, ούτε είχε προηγηθεί φλερτ πριν την καραντίνα. Όμως κατά πάσα πιθανότητα, το περιεχόμενο της επικοινωνίας σας προσφέρει αρκετές ενδείξεις. Και αν πιάνετε τον εαυτό σας να βρίσκει δικαιολογίες για τις χλιαρές απαντήσεις του, το πιθανότερο είναι ότι ήδη ξέρετε κατά βάθος πως δεν ενδιαφέρεται και πολύ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη σε σχέση;

Σας απαντάει με μισόλογα; Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες της ημέρας που δεν απαντά ποτέ στα μηνύματά σας; Μήπως υπάρχει κάποια που πάντα σχολιάζει τις αναρτήσεις του και στην οποία πάντα απαντά ιδιαιτέρως ένθερμα;

Πάρτε το ρίσκο

Αν όλες οι ενδείξεις είναι με το μέρος σας, δοκιμάστε να τον φλερτάρετε λίγο (ή και πολύ) πιο ανοιχτά. Από τη στιγμή που ήδη έχετε εγκαθιδρύσει μια επικοινωνία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιληφθεί την αλλαγή στο ύφος σας. Αν δείξει να μην καταλαβαίνει τη διάθεσή σας, το πιθανότερο είναι πως προσπαθεί να αποφύγει το φλερτ σας.