Πάμε κόντρα στον γκρίζο, χειμωνιάτικο καιρό επιλέγοντας για το μακιγιάζ μας έντονα χρώματα. Οπως είναι αυτονόητο, αυτήν την περίοδο που φοράμε μάσκα θα εστιάσουμε μόνο στο βλέμμα. Αντί όμως για τις συνηθισμένες αποχρώσεις, π.χ. μαύρο eyeliner ή γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις σκιών, προτείνουμε την έκπληξη που θα κάνει τη διαφορά.

Η διάσημη γαλλίδα make up artist Violette, η οποία γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά μένει μόνιμα στο Μπρούκλιν, δημιουργεί ένα καθημερινό μακιγιάζ και μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε ένα εντυπωσιακό βλέμμα με τον πιο απλό τρόπο. Πρωταγωνιστής του λουκ; Μία μεταλλική μπλε σκιά.H Violette υποστηρίζει ότι μπορούμε άφοβα να τη χρησιμοποιήσουμε το πρωί, αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματά της.

Το συγκεκριμένο χρώμα κολακεύει ιδιαίτερα σε όσες έχουν σταρένια επιδερμίδα και καστανά μάτια, μόνο που πρέπει να διαλέξουμε τον σωστό τόνο και την απόχρωση που μας ταιριάζει.

Tip: Ολοκληρώνουμε το αποτέλεσμα με πλούσιες στρώσεις μάσκαρα. Τα χείλη τα αφήνουμε άβαφτα αφού έτσι κι αλλιώς δε φαίνονται μέσα από τη μάσκα.