Με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας ολοένα να αυξάνονται, είναι λογικό στο τέλος της ημέρας να αισθανόμαστε εξαντλημένοι. Ωστόσο, μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας είναι αρκετές για να νικήσετε την κούραση και να χαρίσετε στον εαυτό σας την ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει… τον αγώνα.

Νερό

Το νερό χαρακτηρίζεται πηγή ζωής και όχι άδικα, αφού είναι το δεύτερο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή μας μετά το οξυγόνο. Μάλιστα, ακόμη και ένα μικρό ποσοστό αφυδάτωσης της τάξεως του 1-3% αυξάνει το αίσθημα κόπωσης, ενώ από την άλλη η επαρκής ενυδάτωση φαίνεται να σχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης, διάθεσης και μνήμης.

Σωστή διατροφή

Η διατροφή σας επηρεάζει τα πάντα, από το βάρος σας μέχρι τα επίπεδα ενέργειά σας. Αν νιώθετε συνεχώς εξαντλημένοι, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ισορροπημένη διατροφή που σας παρέχει την ενέργεια που τόσο έχετε ανάγκη.

Ασκήσεις για ενέργεια στο φουλ

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ασκήσεις στο ακόλουθο βίντεο, που περιλαμβάνουν απλά τεντώματα των βασικών μυϊκών ομάδων για να τονώσετε το σώμα σας και για να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας γεμάτοι ενέργεια.