Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την κριτική που δέχθηκε στα social media για τα ταξίδια της εν μέσω καραντίνας, την σχέση με τον σύντροφό της, ενώ μεταξύ άλλων εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει 9 ολόκληρα κιλά μόνη της.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου, με αφορμή ένα ταξίδι της στο εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες, θέλησε να δώσει εξηγήσει, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάτι παράνομο.

«Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ, κάναμε ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητα μας», είπε η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τα αρνητικά σχόλια την στενοχώρησαν, ενώ πάρα πολλά ήταν και τα μηνύματα υποστήριξης.

«Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να γράφεται το όνομα του για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειες μας από πίσω» δήλωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης, δεν γινόταν να τα δημοσιεύσω όλα αυτά. Με στήριξε απίστευτα ο κόσμος και διαπιστώνω ότι ο κόσμος παρατηρεί ότι γίνεται κατά κόρον σε μένα αυτό. Μερικές φορές νιώθω σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Αισθάνομαι σαν να με περιμένουν κάποιοι να τους δώσω μία αφορμή για να πουν κάτι αρνητικό».

Εν μέσω πανδημίας, έχει υιοθετήσει και ορισμένες νέες συνήθειες, τις οποίες μάλιστα θα ήθελε να διατηρήσει.

«Έχω υιοθετήσει νέες συνήθειες που θέλω να κρατήσω στη ζωή μου. Μου αρέσει η επαφή μου με τη φύση, που ανέκαθεν την αγαπούσα, όμως τώρα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μου. Μου αρέσει που έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να γυμνάζομαι. Νιώθω ευγνώμων που μένω κοντά στη θάλασσα και μπορώ να έχω εύκολα πρόσβαση σε αυτή.

Είμαι κι από τη Ρόδο, μεγάλωσα σε νησί, την αγαπώ τη θάλασσα», δήλωσε. Η καραντίνα για πολλούς, υπήρξε μια περίοδος ιδανική για «φιλτράρισμα» των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογήθηκε ότι:

«Οι φιλίες μπορεί να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου αλλά και με τις συνθήκες που επικρατούν. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, αλλάζουν οι προτεραιότητες σου και ο τρόπος ζωής. Υπάρχουν κάποιες δεκαετίες κομβικές στη ζωή κάποιων ανθρώπων, π κάποια γεγονότα, όπως για παράδειγμα π μητρότητα σε κάποιες γυναίκες, που αλλάζουν τις προτεραιότητες. Σίγουρα κάποια πράγματα έχουν συμβάλει στο να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στη ζωή μου».

Για τον σύντροφο της, με τον οποίο διατηρεί σχέση τους τελευταίους οκτώ μήνες και «έχει αλλάξει τις ισορροπίες», δήλωσε ότι:

«Στον Βασίλη θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα, κυρίως το μυαλό του και τον τρόπο σκέψης του. Αυτό δεν σου κρύβω ότι ήταν και το σημαντικότερο κομμάτι που ξεχώρισα. Η ευφυΐα του και η αίσθηση του χιούμορ του. Το έξυπνο χιούμορ είναι δείκτης ευφυΐας. Ο Βασίλης είναι ένας έξυπνος κι εφευρετικός άνθρωπος».

Η ίδια δείχνει να περνάει πολύ όμορφα, τις ημέρες του «εγκλεισμού», ενώ αισθάνεται πολύ τυχερή που μπορεί να έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο με τον οποίο περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί. «Ευτυχώς είμαι τυχερή, γιατί είμαι με έναν άνθρωπο που έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, τον αθλητισμό, τον τρόπο ζωής μας, το καθημερινό μας πρόγραμμα.

Είμαστε και οι δύο ανεξάρτητοι και δυναμικοί χαρακτήρες. Έχουμε πολλά στοιχεία που ταιριάζουν και συνυπάρχουμε αρμονικά». Για τις δύσκολες στιγμές, τις οποίες πέρασε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνα, εξομολογήθηκε ότι:

«Όταν ξεκίνησε αυτό πέρσι, συμμετείχα τηλεοπτικά στο «J2US» και είχα μία σταθερή ενασχόληση, κάναμε φυσικά συνεχώς τεστ, αλλά για ένα διάστημα είχα μία φυσιολογική καθημερινότητα. Μετά όμως αισθάνθηκα μόνη. Αισθάνθηκα την μοναξιά πολλές φορές, ήταν δοκιμασία. Δυστυχώς η επαφή με την οικογένεια μου ήταν και παραμένει δύσκολη, καθώς οι δικοί μου μένουν στη Ρόδο. θυμάμαι το περσινό Πάσχα το είχα περάσει μόνη μου με τον σκυλάκο μου κι έβαφα τα αυγά χωρίς την οικογένεια μου. Όμως είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, πάντα κρατάω την καλή πτυχή των γεγονότων και τώρα στέκομαι στα θετικά αυτού που βιώνω τώρα».

Τέλος, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε μόνη της να χάσει εννιά κιλά:

«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση.

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα κι έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες, είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δεν χρειάζονται ακρότητες, θέλει ισορροπία» δήλωσε η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου στο περιοδικό «ΕΓΩ».