Ποτέ δεν είναι αργά για λίγη γυμναστική, αρκεί το καλοκαίρι να είμαστε προσεκτικοί με την ζέστη και επιμελείςμε την ενυδάτωσή μας.

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα ασκησεων σε ημερήσια βάση μπορεί να εγγυηθεί μεφανή αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Snap jumps για πιο δυνατή πλάτη και σφιχτούς γλουτούς

Καλό θα ήταν, εφόσον το workout σας θα είναι σύντομο, να αποτελείται από δυναμικές ασκήσεις που γυμνάζουν πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως. Μία από αυτές τις ασκήσεις είναι και τα snap jumps, τα οποία είναι ιδιαίτερα εύκολα στην εκτέλεση, ενώ δεν απαιτούν κάποιον εξοπλισμό. Για να πραγματοποιήσετε την άσκηση, θα τοποθετήσετε το σώμα σου στη στάση «σανίδα», γυρίζοντας μπρούμυτα, στηρίζοντας τον κορμό στις παλάμες και τα δάχτυλα των ποδιών σας, έτσι ώστε το σώμα σου να σχηματίζει μία νοητή ευθεία, από τα πέλματα μέχρι το κεφάλι σας.

Toe taps για καλλίγραμμους και πιο δυνατούς κοιλιακούς

Αν θέλετε να δυναμώσετε τους κοιλιακούς, τότε τα toe taps είναι μία διασκεδαστική και εύκολη άσκηση, η οποία θα φέρει πολύ σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να την πραγματοποιήσετε, θα χρειαστεί να ξαπλώσετε ανάσκελα και να σηκώσετε τα πόδια σας ψηλά, δημιουργώντας μία νοητή ορθή γωνιά με τον κορμό σας. Τα χέρια σας θα τα τοποθετήσετε τεντωμένα δίπλα από το κεφάλι.

X-hops για να αναδείξετε γλουτούς και πόδια

Τα x-hops αποτελούν την ιδανική άσκηση για να «κλείσετε» δυναμικά το workout, γυμνάζοντας τους γλουτούς, τα πόδια και ενισχύοντας τη σταθερότητα των κοιλιακών σας.