Η Νάντια Μπουλέ έγινε μητέρα στις 16 Ιουλίου και η νέα της καθημερινότητα είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στην μητρότητα και τις ευθύνες της: λίγος ύπνος, πολλές αγκαλιές, ταΐσματα, αλλάγματα και ξανά από την αρχή!

Φυσικά, η αποχή από τα social media για ένα διάστημα ήταν μέρος της νέας καθημερινότητας.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Νάντια Μπουλέ επανήλθε και, πλέον, και πιο συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό.

Δεν παραλείπει επίσης συμβουλές προς τις άλλες νέες και μέλλουσες μαμάδες για τη διατροφή και τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά τη γέννα!

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε πρόσφατα  ένα Q&A στο οποίο επιβεβαίωσε πράγματα που κάθε νέα μαμά γνωρίζει: ο ύπνος είναι ελάχιστος και επίσης ο θηλασμός στην αρχή τουλάχιστον έχει τις δυσκολίες του.

Τα επαγγελματικά βήματα ως νέα μαμά

Η Νάντια Μπουλέ γέννησε λιγότερο από δύο μήνες πριν, ήδη όμως ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, καθώς θα παρουσιάζει την εκοπμπή Dot στο ΣΚΑΙ με τον συνάδελφό της Μίνωα Θεοχάρη.

Η νέα μαμά έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες, αρχικά φροντίζοντας να αντλεί συστηματικά μητρικό γάλα ώστε να μπορεί να αφήνει στο σπίτι για τις ώρες που θα λείπει και επίσης ξεκίνησε και πάλι σιγά-σιγά τη γυμναστική.

Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει γιόγκα, για πρώτη φορά μετά τον τοκετό.

Οι κινήσεις τις είναι αργές, απαλές (μοιάζουν με κυματισμό!) για να μην καταπονήσει το σώμα της.

Έγραψε συγκεκριμένα η Νάντια στην ανάρτησή της:

«Εχθές ήταν η πρώτη μέρα πάνω στο yoga mat, μετά την εγκυμοσύνη. Θέλω να ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά με τον πιο γλυκό και φιλικό τρόπο για το σώμα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός, το αντίθετο.

Η συχνή και χαμηλής έντασης άσκηση είναι το κλειδί για να δεις τα πιο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχολογία σου.

Εχθές λοιπόν ήθελα απλώς να ξυπνήσω το σώμα μου μετά από το απαραίτητο διάστημα ξεκούρασης και αποκατάστασης.

Να το αγαπάμε το σώμα μας, κάνει καταπληκτικά πράγματα για εμάς και μας επιστρέφει πάντα τη φροντίδα ❤️ backtobasics #postpartum #postpartumbody #loveyourbody #exercise»

Απολαύστε την: