Δεν αποτελούν τυχαία μερικές από τις πιο αγαπημένες, δημοφιλείς φιγούρες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος. Διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες μετατρέπονται σε εμβληματικές πρέσβειρες ομορφιάς, χωρίς ηλικία, όχι μόνο για την εμφάνισή τους αλλά και για τη μαγνητική προσωπικότητά τους, που έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να μας… πει. Οι ίδιες αποκαλύπτουν τις κοινωνικού χαρακτήρα ανησυχίες τους, φανερώνοντας τη δική τους εσωτερική δύναμη και μας προτρέπουν να μην ακολουθούμε τα πρότυπα ομορφιάς αλλά να «αγκαλιάζουμε» τον εαυτό μας και την ιδιαίτερη ομορφιά που εκπέμπει ο καθένας από εμάς.

Dua Lipa

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ελεύθερο πνεύμα, δυναμική, κομψή: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποπ σταρ – παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί πρότυπο αναφοράς όχι μόνο στη μουσική αλλά και στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Ηταν θέμα χρόνου να την επιλέξει ένας εμβληματικός οίκος, όπως ο Yves Saint Laurent, ως πρέσβειρά του. «Πάντα εξυμνούσα τη σημασία τού να νιώθεις αυτοπεποίθηση, δυνατή και αυτόνομη και θεωρώ ότι το άρωμα του YSL αντιπροσωπεύει την ίδια φιλοσοφία» αναφέρει η ίδια σχετικά με την καμπάνια του αρώματος Libre, όπου πρωταγωνιστεί.

Ζεντάγια

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Μόλις 25 ετών και με ύψος 1,78 μ., η εντυπωσιακή ηθοποιός διαθέτει μια εμφάνιση και μια προσωπικότητα που δεν την ξεχνάς εύκολα. Πριν από κάποια χρόνια απέσπασε ένα σημαντικό συμβόλαιο με τη Lancôme, αποτελώντας μία από τις νεότερες εκπροσώπους του brand. Την απολαύσαμε ως τη μούσα του αρώματος Idôle και της ομώνυμης μάσκαρα. «Ποτέ μην προσπαθείς να προσαρμοστείς στον ορισμό της ομορφιάς που θέτει κάποιος άλλος. Εσύ πρέπει να επιλέξεις τι σημαίνει ομορφιά για τον εαυτό σου» συμβουλεύει σοφά παρά το νεαρόν της ηλικίας της.

Margot Robbie

Μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της, η Αυστραλέζα Margot Robbie έγινε η μούσα της Chanel το 2018, για το εμβληματικό άρωμα Chanel No.5, και αργότερα για το Gabrielle. «Διαλέγω να φοράω ένα διαφορετικό άρωμα για κάθε ρόλο που υποδύομαι προκειμένου να μπω στο πετσί του. Αυτό με μεταφέρει σε έναν τόπο και χρόνο και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο συναίσθημα» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η 31 ετών ξανθιά καλλονή και υπερταλαντούχα ηθοποιός.

Lady Gaga

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Συνθέτρια, τραγουδίστρια, χορεύτρια, performer και κάτοχος Οσκαρ. Η 35χρονη σταρ, η οποία θεωρείται δυνατό φαβορί για να το ξανακερδίσει χάρη στη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «House Of Gucci», ίδρυσε τη δική της σειρά με vegan cruelty free καλλυντικά, τη Haus Laboratories. Επιπλέον έγινε και το πρόσωπο του οίκου Valentino για το άρωμα Voce Viva. Μάλιστα στην καμπάνια του ακούγεται το τραγούδι της «Sine from Above», όπου αναφέρεται στην καταλυτική δύναμη που άσκησε η μουσική στη ζωή της.

Ana de Armas

Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond «No Time To Die» αποτελεί πλέον μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς. H 33χρονη καλλονή από την Κούβα με τα μεγάλα πράσινα μάτια και την αλαβάστρινη επιδερμίδα δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή της Estée Lauder, που την έχρισε Global Brand Ambassador και πρωταγωνίστρια σε καμπάνιες παγκόσμιου βεληνεκούς. «Είμαι περήφανη που αποτελώ μέρος της κληρονομιάς της Estee Lauder και μπορώ να μοιραστώ την ιστορία της» δήλωσε η ίδια μπαίνοντας στο πάνθεον των εκπροσώπων του brand, με ονόματα υπερμοντέλων όπως οι Carolyn Murphy και Karlie Kloss.

Κέιτ Γουίνσλετ

Παγκόσμια πρέσβειρα ομορφιάς κολοσσών ομορφιάς όπως η Lancôme και προσφάτως η L’Oreal Paris, ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για τα όσα έχει να πει. «Χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να μπορέσεις να πιστέψεις ότι αξίζεις. Οσο περισσότερο επαναλαμβάνεις αυτή τη φράση και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε σιγά-σιγά συνειδητοποιείς κι εσύ πόσο αξίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά η 46χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια οπαδός του κινήματος Skin Positivity.

Isabella Rossellini

Η ηθοποιός και παγκόσμιο είδωλο ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, έγινε το πρόσωπο της Lancôme το 1982, σε ηλικία 30 ετών. Τότε εθεωρείτο ήδη μεγάλη για να κάνει μόντελινγκ. Κι όμως, η σταρ ανέτρεψε τα στερεότυπα και εκπροσώπησε τη μάρκα για άλλα 12 χρόνια ως το 1994. Ωστόσο το 2018, σε ηλικία 66 ετών, η διάσημη μούσα έκανε τη μεγάλη επιστροφή της, εντυπωσιάζοντάς μας με την αριστοκρατική ομορφιά της και την καλοδιατηρημένη εμφάνισή της που αντιστέκεται στο κλισέ των αισθητικών επεμβάσεων.

Helen Mirren

View this post on Instagram

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Εχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με ροζ μαλλιά, έχει απαθανατιστεί πίνοντας σφηνάκια τεκίλας στα Οσκαρ, έχει ανεμίσει στον αέρα ένα μπαστούνι περπατήματος σε μία παριζιάνικη επίδειξη μόδας. Η ντάμα Helen Mirren δεν ξεχωρίζει μόνο για τη θελκτική παρουσία της στα 76 χρόνια της αλλά και για την τόλμη της, χωρίς όμως να γίνεται γραφική. Εκπρόσωπος της L’Oreal Paris, παρέα με την Jane Fonda αποτελούν έμπνευση για όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας. «Μου αρέσει να μεγαλώνω. Γιατί καθετί γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον, η ομορφιά αποκαλύπτεται μέσα από χιλιάδες τρόπους» λέει αποδομώντας τον φόβο μας για το γήρας.

Jane Fonda

View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Τη θαυμάσαμε ξανά στην κωμική σειρά «Grace & Frankie», όπου έλαμψε χάρη στην ακαταπόνητη ενέργειά της και την απαστράπτουσα εμφάνισή της. Θρύλος των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πλατό και αέναη ακτιβίστρια, η Jane Fonda αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρέσβειρες ομορφιάς της L’Oreal Paris. Η ίδια αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ότι μπορείς να είσαι δημιουργική σε κάθε ηλικία, και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περνάει μέσα από τις καμπάνιες της. «Πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο ρατσισμός της ηλικίας, που κρατάει πίσω πολλές γυναίκες» δηλώνει.