Είτε αναζητάτε μια έκρηξη αδρεναλίνης είτε θέλετε να κατακτήσετε έναν προσωπικό σας στόχο, η συμμετοχή σε έναν Μαραθώνιο είναι σίγουρα συναρπαστική. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σηκωθείτε ένα πρωί, να φορέσετε τα αθλητικά σας και να ολοκληρώσετε έναν μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων με την πρώτη σας προσπάθεια. Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα, θα χρειαστείτε εκτός από χρόνο, την σωστή διατροφή, την απαραίτητη αντοχή, την πολύτιμη ξεκούραση αλλά και συνοδευτικά έξυπνα wearables, smartwatch ή activity tracker.

Μια μεθοδική προσέγγιση είναι υποχρεωτική για κάθε επιτυχία. Το να γνωρίζετε ποια είναι τα όριά σας είναι σημαντικό. Προσδιορίστε το στάδιο της φυσικής σας κατάστασης και προσπαθήστε μέσα από τακτικές προπονήσεις να βελτιώνεστε σταδιακά, δίχως να παραλείπετε τα πολύτιμα rest days, που θα ξεκουράσουν το σώμα για να αποδώσει τα μέγιστα.

Ενώ η σκληρή δουλειά είναι βασική προϋπόθεση, η έξυπνη τεχνολογία είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να απλοποιήσει τα βήματα προς τον στόχο σας. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος, τα έξυπνα wearables μπορούν να σας δώσουν μια απροσδόκητα καλή ώθηση.

Πώς θα σας βοηθήσει το smartwatch ή activity tracker

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches και activity trackers, σε τιμή που σας συμφέρει και θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας για να μην χάσετε λεπτό από τις προπονήσεις σας.

Αν ψάχνετε για smartwatch και activity tracker σε Black Friday έκπτωση, τότε βρίσκεστε στην σωστή σελίδα, καθώς το SHOPFLIX.GR θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με ακόμα πιο δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Επιλέγοντας ένα activity tracker ή smartwatch μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την φυσική σας δραστηριότητα, μέσα από μοναδικές λειτουργίες και μια ποικιλία αισθητήρων που μετρούν συγκεκριμένες δραστηριότητες χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι.

Τα περισσότερα μπορούν να συγχρονιστούν με το κινητό σας, μέσω εφαρμογών, για να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα φυσικής δραστηριότητας και να προσδιορίζετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι προπονήσεις σας.

Πρόκειται για αθόρυβες, έξυπνες, κομψές και εύκολες στην χρήση συσκευές, που φροντίζουν για την συνολική σας υγεία συλλέγοντας δεδομένα  όπως οι ώρες που κοιμηθήκατε, οι καρδιακοί σας παλμοί ή τα επίπεδα ενυδάτωσής σας, με βάση το νερό που καταναλώσετε.

Δικό μας αγαπημένο είναι το Activity Tracker Xiaomi Smart Band 7, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα της fitness ρουτίνα σας μέσα από νέες διασκεδαστικές επιλογές σε χρώματα αξεσουάρ.

Διαθέτει την νέα μεγάλη οθόνη AMOLED για πιο άνετη ανάγνωση και έλεγχο των δεδομένων σας ενώ με την always-on λειτουργία, βλέπετε την ώρα ή την ημερομηνία χωρίς να σηκώνετε τον καρπό ή να το αγγίζετε με τα δάχτυλά σας.

Έρχεται με ανάλυση επαγγελματικής προπόνησης και προπονητικού φορτίου, ειδοποιώντας σας αν χρειάζεστε περισσότερη άσκηση ή αν ο στόχος σας έχει ολοκληρωθεί. Το Xiaomi Smart Band 7 σας προσέχει διαρκώς, καθώς θα δονείται για να σας ειδοποιεί εάν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα είναι πολύ χαμηλό.

Παρακολουθεί τον ύπνο σας αλλά και τους καρδιακούς σας παλμούς καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ περιλαμβάνει και εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αντέχοντας έως και 14 ημέρες με τυπική λειτουργία χρήσης ή έως και 9 ημέρες με λειτουργία έντονης χρήσης.

Αγοράστε από το 39,89 €