Εκτάκτως το Σάββατο με το Χριστουγεννιάτικο ΒΗΜΑ

Ένα μεγάλο, συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου για το 2023 με την υπογραφή του θρυλικού κομίστα.

Μια αστεία αφήγηση σε 12 ημερολογιακά επεισόδια.

Ο απίθανος Θανασάκης και η «Θίθυ» μας μεταφέρουν με χιούμορ στην αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Ο Αρκάς σας εύχεται Ευτυχιθμένο το 2023!

Οι περιπέτειες του απολαυστικού Θανασάκη!

Οι σπαρταριστοί διάλογοι με τη μαμά του και τους φίλους του, αλλά και ο μεγάλος του έρωτας για τη Σίσσυ!

Αυθεντικό χιούμορ και απολαυστικές ατάκες από τον φοβερό πιτσιρικά με τη θεληματική φράντζα.

Είναι ο πονοκέφαλος της μαμάς του, ο τρόμος του περιπτερά της γειτονιάς και η αδυναμία της γιαγιάς του και των ελλήνων αναγνωστών. Μετά τον κόσμο των ζώων και της τρίτης ηλικίας, ο Αρκάς με τον θρυλικό ήδη «Θανασάκη» μάς μεταφέρει στην παιδική ηλικία, όπου η περιέργεια, η αφέλεια και η τρυφερότητα συμβαδίζουν με μια αποσβολωτική ειλικρίνεια που μοιάζει κάποτε κυνική.

Τι κι αν ο Θανασάκης δεν μπορεί να πει το σίγμα, είναι ακαταμάχητος. Οι δικές του αδυναμίες είναι η σήμα κατατεθέν φράντζα του που τη φροντίζει με επιμέλεια κάθε πρωί, οι τηγανητές πατάτες, μα πάνω απ’ όλα η αινιγματική «Θίθυ». Θα παραμείνει και εφέτος ανύποπτη για τον κρυφό έρωτα που βασανίζει τον μικρό συμμαθητή της;

Οι αναγνώστες θα παρακολουθήσουν, σε αυτή τη νέα προσφορά του «Βήματος», τον Θανασάκη, μήνα-μήνα, ημερολογιακά, όλο το 2023 σε απίθανα επεισόδια της καθημερινότητας καθώς μαζί με τον Χάρη και τον Σπύρο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με δασκάλους και γονείς, να αποκρυπτογραφήσουν τα κορίτσια και να μάθουν τι επιτέλους είναι το σεξ.

Συγκινητικός αλλά και μπλαζέ, ο Θανασάκης του κορυφαίου έλληνα κομίστα είναι η επιστροφή στην εποχή της χαμένης αθωότητας που όλοι λαχταρούμε, η χιουμοριστική επιστροφή σε έναν κόσμο όπου όλα είναι καινούργια, ακατανόητα, άφθαρτα και συναρπαστικά.

Μαζί,

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ BEATLES

Μία ειδική έκδοση με όλα όσα δεν γνωρίζετε για το πιο επιδραστικό συγκρότημα των 60’s.

Ζήστε την ιστορία από την αρχή!

Οι άγνωστες πτυχές μιας διαδρομής που επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει την παγκόσμια κουλτούρα μέχρι σήμερα.

Το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα όλων των εποχών!

Πολ ΜακΚάρτνει, Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον, Ρίνγκο Σταρ!

Τα θρυλικά τραγούδια, η πορεία, ο μύθος, η παρακαταθήκη.

Mπορείτε να φανταστείτε άλλο συγκρότημα που να έχει ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια κουλτούρα από τους Beatles; Με πωλήσεις που υπολογίζονται σε 600 εκατομμύρια δίσκους –περισσότερους από κάθε άλλον καλλιτέχνη στην ιστορία- οι Πολ ΜακΚάρτνει, Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον και Ρίνγκο Σταρ εδραίωσαν μια αξεπέραστη παρουσία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή πόσο δημοφιλής μπορεί να είναι ο τωρινός αγαπημένος σας μουσικός.

Γι’ αυτό τον λόγο σας φέρνουμε την «Απόλυτη Συλλογή των Beatles», ένα ξεφάντωμα για όλα όσα έχουν σχέση με το θρυλικό συγκρότημα. Ο σκοπός μας σ’ αυτό το πλήρως περιεκτικό βιβλίο δεν είναι να ρίξουμε μόνο μια ματιά στα τραγούδια της θρυλικής τετράδας. Παρόλο που φυσικά το κάνουμε με σημαντικές λεπτομέρειες. Συγκεντρώνουμε όμως κι έναν αλληλένδετο σχολιασμό πάνω στην επανάσταση που οι τέσσερις μουσικοί προκάλεσαν στην τέχνη, την πολιτική και τη φιλοσοφία, από τις ρίζες τους στις αρχές της δεκαετίας του ’60 μέχρι τη σημερινή εποχή. Στο κάτω κάτω, οι Beatles δεν ήταν απλώς ένα συγκρότημα. Ηταν ένα φαινόμενο που εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά στα μάτια των θαυμαστών τους, από μια παρέα με αφέλειες που έπαιζε ροκ εντ ρολ διασκευές σε μια πανίσχυρη ευμετάβλητη δύναμη που επηρέαζε βαθιά το συνολικό τους περιβάλλον.

Μολονότι ο John και ο George δεν βρίσκονται πια στη ζωή για να γιορτάσουν τη συνεχιζόμενη επικαιρότητα της μπάντας τους, ο Πολ και ο Ρίνγκο υπάρχουν ακόμα παίζοντας στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και σαγηνεύοντας λεγεώνες θαυμαστών. Η Μπιτλομανία δεν έφυγε ποτέ κι αυτό μας κάνει όλους να αισθανόμαστε καλύτερα. Απολαύστε αυτό το χαοτικό, απρόβλεπτο, ψυχεδελικό ταξίδι.

Και

ΒHMAgazino.

Και στην απλή έκδοση των €2.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ BEATLES»: €1,25  )