Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία να πάρεις το gadget που θες για σένα! Υπάρχουν άπειρες επιλογές για να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο tech! Αναρωτιέσαι από που να αρχίσεις; Πρώτα από όλα από τα wearables. Αν ακόμα δεν έχεις προσθέσει την ευκολία ενός smart watch στη ζωή σου μην περιμένεις άλλο!

Φυσικά έχεις και άλλες επιλογές, με την πιο οικολογική αυτή της ηλεκτροκίνησης. Ενώ για τους πιο δημιουργικούς ή παιγνιώδεις χαρακτήρες ένα drone είναι μια τέλεια ιδέα!

Εμείς σου έχουμε μια λίστα με προτάσεις από εξαιρετικά gadget να προσθέσεις στην wish list σου και να χτυπήσεις στις χειμερινές εκπτώσεις!

Xiaomi Electric Scooter 4 Go

Ξεκινάμε με μια στιλάτη πρόταση για ηλεκτροκίνηση! Το Xiaomi Electric Scooter 4 Go διαθέτει στρογγυλό deck και εντυπωσιακή πλήμνη τροχού με ιδιαίτερο σχεδιασμό που προσφέρει έντονη χρωματική αντίθεση. Διαθέτει 8,1” ακτινωτά κοίλα ελαστικά run-flat που εξαλείφουν τις ανησυχίες σχετικά με το σκάσιμο και ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς. Το πλαίσιο, κατασκευασμένο από ατσάλι SPFH590, εγγυάται 120% αύξηση της αντοχής σε θραύση. Ο μπροστινός τροχός χρησιμοποιεί ηλεκτρική πέδηση, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί πέδηση με ταμπούρο, επιτρέποντας άμεσο φρενάρισμα και μικρότερη απόσταση πέδησης. Με το Xiaomi Home/Mi Home app, έχεις πρόσβαση σε ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών και εποπτείας του σκούτερ.

Διαθέτει πολυλειτουργικό ταμπλό και γκάζι αντίχειρα, ενσωματωμένο κουμπί λειτουργίας, ενώ οι τρεις λειτουργίες οδήγησης σου επιτρέπουν να προσαρμοστείς σε διαφορετικά σενάρια. Ο κινητήρας με ισχύ 450W παρέχει μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ./ώρα και έως 18 χιλιόμετρα και μέγιστη κλίση αναρρίχησης 10%. Η μπαταρία λιθίου 18650 διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Παράλληλα παρέχει εντυπωσιακή ισχύ 165Wh, ενώ το σύστημα ανάκτησης ενέργειας βοηθά στην παράταση του ταξιδιού σου.

DJI Mini 2 SE

Σου αρέσουν οι εικόνες από ψηλά; Θες κάτι που να είναι και παιχνίδι και εργαλείο; Σου έχουμε το κατάλληλο drone! Με μικρό βάρος και μεγάλη αντοχή, προσφέρει μέγιστη διάρκεια πτήσης έως και 31 λεπτά, βίντεο 2,7K, φωτογραφίες 12MP, έξυπνες λειτουργίες και QuickShots ακόμα και από απόσταση 6 χλμ. Ιδανικό για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες. Με έξυπνα χαρακτηριστικά (Smart Return to Home, Take Off/Land, Precise Hovering κ.ά.), συμβατότητα με GPS + GLONASS + GALILEO και μέγιστη εμβέλεια 6 χλμ. με δυνατότητα λήψης HD video (μέσω DJI O2). H μπαταρία των 2.250 mAh προσφέρει έως και 31 λεπτά χρόνο πτήσης, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και με αντίσταση ανέμου 38 χλμ. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο του είναι συμβατό με iOS και Android smartphones μέσω της εφαρμογής DJI Fly. Το DJI Mavic Mini 2 SE ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 12MP (1/2.3” CMOS) και φακό 24mm με διάφραγμα F2.8.Τοποθετημένη σε έναν σταθεροποιητή τριών αξόνων, μπορεί να απαθανατίσει βίντεο με ανάλυση 2.7Κ και 3x zoom στα 24/25/30fps ή FHD και 4x zoom στα 24/25/30/48/50/60fps. Η συσκευασία του περιλαμβάνει όλα βασικά για να αρχίσεις πτήσεις αμέσως!

Withings Scanwatch 2 42mm Black

Αν θες τις δυνατότητες των wearables αλλά σαν γραμμή προτιμάς τα κλασσικά ρολόγια η λύση είναι ένα υβριδικό ρολόι όπως το Withings Scanwatch 2. Από τις προπονήσεις μέχρι τον ύπνο, η εξαιρετική μπαταρία 30 ημερών σου επιτρέπει να παρακολουθείς την υγεία σου όλο το 24ωρο με σιγουριά. Διαθέσιμο στα 38mm/42mm, με αναλογικό καντράν και οθόνη OLED σε αποχρώσεις του γκρι (16-bit), κάσα και κορώνα από ανοξείδωτο ατσάλι, κρύσταλλο από ζαφείρι, λογισμικό HealthSense™ OS 3, αλτίμετρο, αδιαβροχοποίηση στις 5 ATM, επιταχυνσιόμετρο υψηλού δυναμικού εύρους, Multi-wavelength PPG 16 καναλιών και σύνδεση Bluetooth® Low Energy, για να μπορεί να συνδεθεί με Android ή iOS smartphones και να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της υγείας σου.

Google Nest Hub 2 Charcoal

Ένα σωστό έξυπνο σπίτι θέλει και το κατάλληλο control center! Για αυτό υπάρχει το Google Nest Hub (2nd gen), η «εξυπνότερη» ψηφιακή κορνίζα που έχεις δει μέχρι σήμερα. Με ενσωματωμένο Google Assistant, οθόνη αφής 7 ιντσών, τρία μικρόφωνα για απομακρυσμένη φωνητική αναγνώριση, αισθητήρα Motion Sense (Soli), Ambient EQ και θερμοκρασίας. Όλα αυτά σε μια συσκευή με απλό σχεδιασμό και διακριτικά χρώματά. Η οθόνη προσαρμόζεται στο φως του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να μην είναι πολύ φωτεινή ή πολύ αμυδρή. Κατασκευασμένο με γνώμονα το περιβάλλον, το περίβλημα είναι από 54% ανακυκλωμένο πλαστικό! Με συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz), Bluetooth® 5.0 και ενσωματωμένο Chromecast παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλείς on-demand πλατφόρμες, όπως το YouTube, το Spotify και το Netflix (απαιτούνται ενεργοί λογαριασμοί ή/και συνδρομές στις υπηρεσίες). Επιπλέον, παρέχει δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου όλων των συμβατών διασυνδεδεμένων συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης.

Soehnle Ζυγαριά Μπάνιου 63873 Shape Sense Connect 200

Η ζυγαριά μπάνιου 63873 της Soehnle υπολογίζει με ακρίβεια 100 γραμμαρίων βάρος έως και 200Kg. Περιλαμβάνει λειτουργία λιπομέτρησης, ενώ στην ψηφιακή οθόνη παρουσιάζονται με ευκρίνεια οι τιμές των μετρήσεων. Επιπλέον μετρά το ΔΜΣ, το σωματικό λίπος και τη μυϊκή μάζα σου. Παράλληλα υπολογίζει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων που αντιστοιχεί στο βάρος σου, αλλά και τα επίπεδα ενυδάτωσης. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι σε μία μικρή οθόνη! Συνδέεται με το κινητό σου μέσω Bluetooth και ενημερώνει το αντίστοιχο app για τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Έτσι, παρακολουθείς την πρόοδο σου όπως σε βολεύει.