Η ομελέτα διατηρείται έως και τρεις ημέρες σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να την αξιοποιήσουμε για τη δημιουργία και άλλων σνακ.

Ταιριάζει τέλεια ακόμα και σε σαλάτες.

Τα αβγά που περιέχει αποτελούν μια εξαιρετική και νόστιμη πηγή πρωτεΐνης, ενώ μπορούμε εύκολα να το ετοιμάσουμε από το βράδυ και να το απολαύσουμε την επόμενη μέρα στο γραφείο.

Food styling/Prop styling & Συνταγή Αργυρώ Παπουτσάκη, Φωτογραφία Ελεάννα Εξαρχάκου από το περιοδικο «Ελληνική Κουζίνα».