Κάθε δρομέας επιδιώκει η κάθε του προπόνηση να έχει το ιδανικό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως συνθηκών και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Και το σωστό παπούτσι παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση. Έτσι, η επιλογή του παπουτσιού που του ταιριάζει είναι σχεδόν μονόδρομος που οδηγεί στο Velocity Nitro 3 της PUMA.

Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που όλοι οι δρομείς πρέπει να προσέχουν όταν επιλέγουν παπούτσια τρεξίματος. Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν τα παπούτσια σας είναι η άνεση, η απόδοση, η εφαρμογή του παπουτσιού και άλλα στοιχεία που σας επιτρέπουν να τρέχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από την απόσταση ή την ικανότητά σας.

Γι’ ακόμα μία φορά η PUMA απαντά στις επιθυμίες κάθε αθλητή και αθλήτριας. Το νέο PUMA Velocity Nitro 3 – η τελευταία έκδοση της πολυαγαπημένης σειράς Velocity Nitro της PUMA – πληροί όλες τις προϋποθέσεις και προσθέτει και μια δόση καινοτομίας στο μείγμα.

Γιατί το PUMA Velocity Nitro 3 μπορεί να είναι ο ιδανικός σας σύντροφος στην προπόνηση;

Συνδυάζει αποτελεσματικά στυλ και τεχνολογία

Πολλές φορές πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σ’ ένα λειτουργικό και σ’ ένα μοντέρνο και κομψό παπούτσι, με το να συμβιβαζόμαστε, παραμελώντας πολλές φορές την αισθητική. Ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει με το Velocity Nitro 3. Τεχνολογία και design λειτουργούν συνδυαστικά, δημιουργώντας ένα άρτιο δρομικό μοντέλο που μπορεί να καλύψει τα training runs τόσο ενός ερασιτέχνη δρομέα όσο και ενός πρωταθλητή.

Απογειώνει την απόδοση στο τρέξιμο

Η δομή της ενδιάμεσης σόλας αντανακλά την αφοσίωση της PUMA στον σωστό λειτουργικά σχεδιασμό. Ο συνδυασμός του αφρού NITRO με τον αφρό PROFOAM κατά μήκος της σόλας, χαρίζει
προστασία από τους κραδασμούς και μέγιστη επιστροφή ενέργειας (74-80%).

Από την πρώτη επαφή με το έδαφος, το Velocity Nitro 3 δείχνει τις δυνατότητές του. Χάρη στην τεχνολογία PUMAGRIP και το ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ κατά μήκος της, η εξωτερική σόλα παρέχει 31,6% επιπλέον αντιολισθητική προστασία σε σχέση με ίδια μοντέλα των προηγούμενων σεζόν.

Φροντίζει για την άνεσή σας

Για να πετύχετε κορυφαία απόδοση, η άνεση είναι το κλειδί. Κανείς δεν μπορεί να προπονηθεί σωστά αν αποσπάται από τις ενοχλήσεις του παπουτσιού κι όταν αυτό δεν αγκαλιάζει καλά το πόδι και δεν εφαρμόζει σωστά σε αυτό. Ευτυχώς, το νέο παπούτσι της PUMA συνδυάζει άνεση και σωστή εφαρμογή σε κάθε σημείο. Σε περιοχές υψηλής πίεσης, αξιοποιείται η τεχνολογία PWRTAPE για υψηλή σταθερότητα στο τρέξιμο με στροφές. Τέλος, τα ανακλαστικά στοιχεία της τεχνολογίας (με ορατότητα 360°) συμβάλλουν σε ασφαλείς νυχτερινές διαδρομές, κάνοντας το τρέξιμο εύκολη υπόθεση.

Αν ψάχνετε για ένα παπούτσι τρεξίματος που μπορείτε απλά να το δέσετε και να κάνετε την προπόνησή σας, με τη σιγουριά ότι δε θα σας απογοητεύσει, τότε το PUMA Velocity Nitro 3 είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς!

Θα βρείτε το νέο Velocity Nitro 2 ηλεκτρονικά, στα επίσημα PUMA stores (Λ. Βουλιαγμένης 96 – Γλυφάδα, Attica City Link – Αθήνα, Mediterranean Cosmos –  Θεσσαλονίκη) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.