Υλικά
1 κόντρα μοσχαρίσια κατά προτίμηση με σιτεμένο το κρέας (200 γρ./ άτομο)
2 ματσάκια ρόκα
Φλύδες παρμεζάνας
Κρέμα μπαλσάμικο (6 κουταλιές μπαλσάμικο, 1 κουταλιά μουστάρδα, 4 κουταλιές μαύρη ζάχαρη με μελάσα)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Ζητήστε από το χασάπη να κόψει το κρέας σε μερίδες, σαν το σνίτσελ και να το χτυπήσει για να γίνει πολύ λεπτό.
Μαρινάρετε το κρέας με αλάτι, πιπέρι και φρέσκο παρθένο ελαιόλαδο.
Σε καλά ζεσταμένο σχαροτήγανο ή τηγάνι μαγειρεύετε το κρέας με ελάχιστο λάδι.
Σε ένα άλλο τηγανάκι ζεσταίνετε το μπαλσάμικο, τη μουστάρδα και τη μαύρη ζάχαρη, ώσπου τα υλικά να καραμελώσουν.
Στη συνέχεια αφήνετε την κρέμα να κρυώσει και να γίνει μία ρευστή σάλτσα.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη σος μπαλσάμικο με τη ρόκα και την παρμεζάνα.
Για το σερβίρισμα, βάζετε στο κέντρο κάθε κομματιού τη ρόκα, τυλίγετε το κρέας, περιχύνετε με σος μπαλσάμικο και ραντίζετε με ελαιόλαδο.