Είχαμε ραντεβού στις 6 το απόγευμα στο Τhission Lofts στα Κ. Πετράλωνα. Ο λόγος; Η παρουσίαση της αναβαθμισμένης εφαρμογής NIKE+ Training Club.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα καινούρια κολάν από την ανοιξιάτικη συλλογή της ΝΙΚΕ, ιδανικά για τρέξιμο, αλλά και οποιαδήποτε προπόνηση. Έντονες στάμπες, γεωμετρικά σχήματα και φωτεινά χρώματα συνδυάζονται με άνεση και υψηλές επιδόσεις. Νιώθω ότι τα κολάν της ΝΙΚΕ βγάζουν… τον καλύτερο εαυτό κάθε σώματος και –ναι, είναι αλήθεια- με έναν μαγικό τρόπο κρύβουν την κοιλιά!

Μας εξήγησαν ότι η εφαρμογή, που διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android, καλύπτει κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Θέτεις ουσιαστικά στόχο και επιλέγεις πρόγραμμα για να τον κατακτήσεις. Πλέον, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών στα social media. Έτσι, Instagram, Facebook και Twitter παίρνουν φωτιά! Βγάζεις φωτογραφίες κατά την προπόνησή σου, πριν ή μετά και τις κάνεις share. Κάνοντας «φίλους» έχεις τη δυνατότητα να τους «συγχαρείς» για τις επιδόσεις τους ή και να δοκιμάσεις κάποια δική τους προπόνηση. Μην ξεχνάς ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει περισσότερες από 100 προπονήσεις! Το προφίλ μπορεί να προβάλει ενημερώσεις για τις φίλες του χρήστη, σημειώσεις σχετικές με τις προπονήσεις, αλλά και την πρόοδο σε κάθε πρόγραμμα. Ουάου! Δεν είναι και λίγα…

Σε λίγο ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η γυμνάστρια της ΝΙΚΕ θα μας γνώριζε τη νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή NIKE+ Training Club στην πράξη. Διαλέξαμε η κάθε μια από ένα στρώμα και ξεκινήσαμε. Κοιλιακοί, προβολές, καθίσματα, έλξεις. Η αερόβια άσκηση συνδυαζόταν ιδανικά με μυϊκές ασκήσεις. Ένταση και ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης που δεν σε αφήνει να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα.

Τριάντα λεπτά αργότερα ήμασταν όλες ιδρωμένες. Έφυγα αναζωογονημένη με ενθύμιο… πιασμένους τετρακέφαλους!

Υ.Γ.: Σε λίγες μέρες περιμένω το καινούριο μου κινητό. Πρώτη κίνηση να κατεβάσω (δωρεάν) την εφαρμογή NIKE+ Training Club.