Υλικά

6 κ.σ. ποπ κορν

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 1/2 κ.σ. μυρωδικά

1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου

1 φλιτζάνι παρμεζάνα

Εκτέλεση

Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται.

Ρίξτε το ποπ κορν σε ένα μπολ.

Αναμείξτε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα μυρωδικά και τη σκόνη σκόρδου και ρίξτε το μείγμα πάνω από το ποπ κορν. Τρίψτε παρμεζάνα και προσθέστε την πάνω από το ποπ κορν.