Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να χάσουν βάρος και παραπονιούνται για τα κιλάκια που πήραν κατά την περίοδο των διακοπών, εκεί έξω υπάρχουν και γυναίκες που προσπαθούν να πάρουν βάρος. «Εύκολο», θα σκεφτείτε, «ας φάνε πίτσα το βράδυ». Στην πραγματικότητα όμως το ζητούμενο είναι πρωτίστως να έχουμε μια υγιεινή διατροφή και σε δεύτερο επίπεδο να μας απασχολεί το βάρος μας.

Έτσι, όλες οι γυναίκες που θέλουν ένα πιο χυμώδες κορμί, μπορούν να φάνε άφοβα τα τέσσερα παρακάτω φρούτα, ώστε να πάρουν κιλά, πάντα με υγιεινό τρόπο.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά.

1.Μπανάνες

Θρεπτικές και πλούσιες σε υδατάνθρακες και θερμίδες, οι μπανάνες είναι το ιδανικό φρούτο για όσες θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους. Μια μεσαία μπανάνα (118 γρ.) περιέχει περίπου 105 θερμίδες. Επιπλέον, η μπανάνα μεταφέρεται εύκολα, γεγονός που την καθιστά το πλέον κατάλληλο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

2. Μάνγκο

Το μάνγκο συνδυάζει την υπέροχη, γλυκιά γεύση με ένα εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ. Όπως και οι μπανάνες, τα μάνγκο είναι μια υγιεινή πηγή θερμίδων, οι οποίες προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους υδατάνθρακες. Ένα φλιτζάνι (165 γρ.) μάνγκο περιέχει περίπου 99 θερμίδες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στη σαλάτα, στο smoothie ή σε κάποια σάλτσα για το φαγητό σας.

3. Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι ουσιαστικά φρούτα από τα οποία έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το νερό που περιέχουν και ενώ είναι μικρά σε μέγεθος, είναι μεγάλα σε διατροφική αξία. Αποτελούν το καλύτερο σνακ για να αυξήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά αν προσπαθείτε να πάρετε βάρος. Ενδεικτικά, μια μερίδα (28 γρ.) αποξηραμένα σύκα περιέχει περίπου 70 θερμίδες.

4. Σταφύλι

Το σταφύλι, το αγαπημένο φρούτο που περιμένουμε προς το τέλος κάθε καλοκαιριού, μπορεί φυσικά να καταναλωθεί ακόμη και στο πλαίσιο μιας δίαιτας, όπως όλα άλλωστε τα φρούτα. Σκεφτείτε ότι 20 μόλις ρόγες σταφυλιού αντιστοιχούν σε ένα ολόκληρο άλλο φρούτο. Επομένως, αν θέλετε να πάρετε βάρος, η γλυκιά σουλτανίνα είναι μια υγιεινή λύση.