Υλικά για 1 μερίδα

1 φιλέτο κοτόπουλο

1 κ.σ. τυρί κρέμα

1 φέτα γκούντα

1 φέτα μπέικον

1 πράσινη πιπεριά

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόψτε σχεδόν πέρα ως πέρα το φιλέτο σας με ένα μαχαίρι και έπειτα ανοίξτε το, έτσι ώστε να έχει το διπλάσιο εύρος και το μισό πάχος. Ψιλοκόψτε την πιπεριά. Τοποθετήστε τα υλικά στο κέντρο του φιλέτου και κλείστε το καλά με οδοντογλυφίδες. Με τα χέρια σας, απλώστε το ελαιόλαδο επάνω στο φιλέτο και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Τσιγαρίστε το για λίγο σε ένα τηγάνι και έπειτα ψήστε το για δέκα λεπτά σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 180 βαθμούς.