Υλικά για 1 μερίδα

2 ώριμα αβοκάντο

½ φλ. γάλα

1/3 φλ. μέλι

4 κ.σ. κακάο σε σκόνη

1 πορτοκάλι ή λεμόνι (το ξύσμα)

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα ώριμα αβοκάντο. Προσθέτετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά όλα μαζί μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές, βελούδινο μείγμα. Αδειάζετε τη μους σε ένα μπολ, την καλύπτετε με διαφανή μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα, ώστε να δέσει. Έπειτα τη σερβίρετε με φρέσκα φρούτα ή τριμμένους ξηρούς καρπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News