Υλικά:

1 πακέτο σπαγγέτι
10 ντοματίνια, κομμένα στην μέση
1σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
5κ.σ. νερό
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1κουτ. κοφτή κορν φλάουρ
½ κ.γλ. θυμάρι
Παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Φύλλα βασιλικού

Διαδικασία:

1.Βράζετε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
2.Σε ένα ρηχό σκεύος ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο για να μαλακώσει. Αλατίζετε και πιπερώνετε. Ανακατεύετε.
3.Σε ένα μπολ βάλτε τις 5 κουταλιές νερό από αυτό που βράζουν τα σπαγγέτι, προσθέστε το κορν φλάουρ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
4.Αδειάστε το στο σκεύος με το σκόρδο, κουνήστε το και χαμηλώστε την φωτιά. Αφήνετε να πάρουν βράση τα υλικά σας για περίπου 3 λεπτά.
5.Προσθέστε έπειτα τα ντοματίνια, ίσα να μαλακώσουν.
6.Εντωμεταξύ τα σπαγγέτι είναι έτοιμα. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε στο σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και φυλλαράκια βασιλικού.