Η γιόγκα είναι πολλά παραπάνω από μια απλή μορφή γυμναστικής. Είναι μια τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το στρες, να συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας, να αυξήσετε την ευλυγισία σας και να γνωρίσετε την πρακτική του διαλογισμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτή η εναλλακτική μορφή άσκησης έχει κερδίσει αμέτρητους πιστούς και στον δυτικό κόσμο.

Και ενώ οι ακροβατικές πόζες της γιόγκα που μπορεί να βλέπετε κατά καιρούς ίσως σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε λίγους -κυρίως σε αυτούς που διαθέτουν μεγάλη ευλυγισία και ισορροπία-, η αλήθεια είναι ότι είναι η ιδανική μορφή άσκησης για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τη γυμναστική.

Είτε λοιπόν δηλώνετε «γιόγκι» είτε απλά ψάχνετε έναν δημιουργικό τρόπο να γυμναστείτε, η γιόγκα στην παραλία μπορεί να σας ενθουσιάσει, αφού οι χαλαρωτικές ιδιότητες αυτής της μορφής άσκησης συνδυάζονται με την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα. Δείτε μερικές asanas που μπορείτε να εκτελέσετε στην επόμενη επίσκεψή σας στην παραλία.