Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, η «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου, που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά στις 12:20 στο MEGA, συνεχίζει να μοιράζει απίθανα δώρα και αυτή την εβδομάδα στους τηλεθεατές της εκπομπής.

Πάρε και εσύ μέρος στον πιο Super Insta- διαγωνισμό από σήμερα έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, κάνοντας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» και 20 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα συλλεκτικό T-Shirt, ADIDAS.

Ανέβασε τώρα story εκτελώντας τη δική σου αγαπημένη άσκηση από την εκπομπή, κάνε tag τη Ζωή Δημητράκου @zoidimitrakou και το «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» @gymapospiti και γίνε και εσύ ένας από τους είκοσι τυχερούς. Και για όσους δεν έχουν Instagram, μπορούν να στέλνουν τα βίντεο τους, για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, στο email της εκπομπής gymapospiti@megatv.com .

Μένουμε πιστοί στο ραντεβού με το fitness και την ευεξία που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, με τη Ζωή Δημητράκου να μας κρατάει συντροφιά και να μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε καθημερινά σωστά και έξυπνα.

Πάμε για Τόνωση! Πάμε για Ενέργεια! Πάμε για δώρα!

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου καθημερινά στις 12:20 στο MEGA.

#gymapospiti

Instagram: @zoidimitrakou @gymapospiti