Υλικά

1 μάτσο kale

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι σε νιφάδες

Εκτέλεση

Συγκεντρώστε όλα τα υλικά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς C. Στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα. Με ένα μαχαίρι ή ένα ψαλίδι κουζίνας αφαιρέστε προσεκτικά τα φύλλα λάχανου από τους χοντρούς μίσχους και κόψτε τα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς.

Πλύνετε και στεγνώστε καλά το λάχανο. Περιχύστε τα φύλλα λάχανου με ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα για να συνδυαστούν. Απλώστε σε ομοιόμορφη στρώση στο ταψί χωρίς να επικαλύπτονται και πασπαλίστε με αλάτι. Ψήστε μέχρι οι άκρες να αρχίσουν να ροδίζουν αλλά να μην καούν, 20 έως 30 λεπτά.