Υλικά

1 μικρή κολοκύθα

αγκινάρες

μοτσαρέλα

λιαστές ντομάτες

ρεβίθια

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°C. Κόβετε την κολοκύθα στη μέση και βγάζετε τους σπόρους. Σκεπάστε τη και βάλτε τη στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει. Βγάλτε τη σάρκα με ένα κουτάλι, κρατώντας τη φλούδα, και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά.

Βάλτε το κουτάλι πίσω στη φλούδα και μεταφέρετε σε ένα ταψί. Μαγειρέψτε πάλι μέχρι να μαλακώσει και να λιώσει το τυρί.