Υλικά

1 μικρό μπολ σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. μαγιονέζα

μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 κουτί τόνος, σε νερό

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το σπανάκι. Το βράζετε σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια το στραγγίζετε. Κατόπιν προσθέτετε τα μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το μαϊντανό. Τα ανακατεύετε όλα μαζί. Τέλος σκεπάζετε με τον τόνο. Σερβίρετε μόνο του, μέσα σε σάντουιτς ή wrap και με μακαρόνια.