Υλικά

500 γρ. χυμό ντομάτας

1 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού

3 κ.σ. μηλόξυδο

1/2 κ.γ. σκόρδο

1 κ.γ αλάτι

1 πρέζα κανέλα

1 και 1/2 κ.γ. πάπρικα

2 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε όλα τα υλικά και σε χαμηλή φωτιά ανακατέψτε μέχρι να γίνουν τα μπαχαρικά ένα με τη σάλτσα.

Αφήστε μισόκλειστο το καπάκι και βράστε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας περιοδικά.

Σκοπός είναι η κέτσαπ να σιγοβράσει και να δέσει.

Αφού πάρει μια παχύρρευστη υφή, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει.

Όταν κρυώσει αφαιρέστε τη δάφνη.

Βάλτε τη σε ένα δοχείο ή βαζάκι και σερβίρετε.

Αν περισσέψει φυλάξτε την στο ψυγείο.