Συνταγή: ΤΙΜΟΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Από το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ένα υγιεινό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις!
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ το γιαούρτι με τα μυρωδικά, το κάρι, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε στο μπολ το κοτόπουλο να μαριναριστεί.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά λίγο ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κοτόπουλο. Το μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους. Τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το γάλα και τη μεταφέρουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όταν μαλακώσει, τη σουρώνουμε και τη μεταφέρουμε στον κάδο του πολυκόφτη. Προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και λίγη κρέμα και χτυπάμε καλά τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε λίγη κρέμα ακόμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα με κρεμώδη υφή.
Σερβίρουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου με τον πουρέ σελινόριζας.
Συνταγή: ΤΙΜΟΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Από το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ