Υλικά (για 2 άτομα)

  • 300γρ. φρέσκο σολομό
  • 1 κολοκύθι
  • 1 καρότο
  • 1 σελινόριζα
  • 1 μικρή ρίζα Ginger
  • 1 σφηνάκι Lemoncello
  • Άνηθο

Εκτέλεση
Ποσάρετε το σολομό μαζί με μια φούντα άνηθο και τον βγάζετε από τη φωτιά.

Κόβετε σε λεπτές λωρίδες τα λαχανικά (κολοκύθι, καρότο, σελινόριζα) και τα σιγοβράζετε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσα σε νερό και σε χαμηλή θερμοκρασία, μαζί με μια κουταλιά ελαιόλαδο. 
Τρίβετε το ginger και προσθέτετε το χυμό του πάνω στα λαχανικά. 
Σβήνετε με ένα σφηνάκι lemoncello. 
Τοποθετείτε τα λαχανικά σε τσέρκι, για να τα «στήσετε», και βάζετε από πάνω το κομμάτι σολομού.